lingon

dagen har bara börjat och jag känner mig trött, och inte så party men om några liter vin så kan jag lova att jag kommer att vara mer party än partyprinsen!

2009-04-30 @ 09:22:50 Allmänt

Okej i går lovade jag anna att hjälpa henne flytta men sen så vaknade jag inte riktigt i tid. vilket är kostigt för jag brukar vakna av minsta saken.

och ja nu hinner jag ju inte åka hem till henne och hjälpa till för då hinner jag inte med dom andra sakerna jag har inplanerat. men jag hoppas att jag får träffa henne sen idag=)

voguex3

Jag är helt förkrossad! idag var jag sugen på att spendera lite pengar på mig själv, så då köpte jag lite vogue tidningar, och en jävla fittglass. för något mer än 300 kr, fick allt i en fin lite påse och gick till mitt tåg för att åka hem och glömde av att jag köpte en glass. så nu har jag glass på vogue, det franska numret kostar 115kr det från usa kostar 99. den enda som klarade sig var den från ryssland för den var täckt i plast.. fan vad jag hatar mig själv nu. så nu är det bara att åka in till stan imorgon och lägga 214kr till. kul va ? behöver jag säga att jag inte kommer att köpa mer glass i sommar ? och att jag slängde dom två på en gång ? nej  jag tror inte det va.



jävla skit dag

patrik_pirat

ja ha jag skaffade twitter för några månaders sen sen så glömde jag av det liksom, men nu så ska jag väl se om jag orkar börja med det

should i stay or should i go

Stan eller inte stan ? det är frågan som jag ställer mig just nu. jag sparar ju pengar om jag är hemma men om jag åker in till stan så kan jag ju träffa folk hmm ja jag får se vad jag gör. jag kanske tar 15:16 bussen ändå

I rule!

Jag har varit så duktig i dag, jag har betalat räkningar och jag har deklarerat! Slå det om ni kan så nu vet jag inte vad jag ska göra med mig själv. eller jo jag ska nog duscha tror jag =)

usch

Jag sitter här hemma och tänker på lite saker, inget som skulle vara överdrivet intressant att skriva om så jag vet inte varför jag äns skriver det här. men jag har försökt att få upp lisa till mig idag, vet inte hur det kommer att gå. igår sa hon att hon skulle vakna tidigt jag antar att det är vid 12 tiden eller så? hu? eller ja vi får se ska nog ta en promenad med hunden nu och en cigg sen ska jag lisa.

Potatis.

kreativ!

Se så duktig jag har varit =)

Kan ni se vad det är ?

Gorgoroths

min hals känns torr. lika bra att jag tar lite mer vin. och kollar på dålig tv. haha nej eller jo det gör jag men jag har vin så det är fint.

middag!

I dag har jag haft den bästa middag i mitt liv! Ja den var så bra att jag ska ge er en bild på den!


Ser den inte underbar ut ? den var god såååå underbar, jag gissar på att ni inte kan slå den?

valborg

En ny härlig dag i min härliga stad göteborg, eller den är kanske inte min men ändå. igår var det vin och potatis och även lite halv grillat kött, jag fattar inte hur jag kan faila varje gång jag ska grilla men ja jag kan väl inte vara bra på allt. Och nu så närmar sig ju valborg och jag har inte några planer riktigt men något säger mig att det kommer att lösa sig. och så ska jag nog flytta hem till min bror, det känns bäst så och han fyller ju år på valborg så det är ju alltid trevligt. men nu så blir det mer kaffe på mitt andra hem med alex och snart alex.
puss kram kokain missbruk

wooho

Okej snart väldigt snart eller okej om två timmar ska jag äntligen träffa lite folk, det känns väldigt bra. Fast jag blir alltid lika konstig när jag inte har träffat någon på några dagar. nej men inte i dag, i dag ska det bli skilnad, idag ska jag bara ta en kaffe kanske två kaffe och en cola, eller nej igen cola men två kaffe kanske en vatten också.
nu ska jag ringa alex och gå ut med min och ta en cigg. ha det så fint kokain missbruk

i'm scared to wear band t-shirts

Jaha vad ska man göra idag? kanske hmm nej jag vill ha en plan kanske åka in till stan och fika lite eller bara skita i det och kolla på film idag igen.. hmmm


känner för att sitta i slottis i dag och bara grilla och dricka en löjlig mängd med vin

DAGENS

Dagens film bilr hedwig and the angry inch. tänkte att ni hade lust att veta det.

and one more thing...

killen som har fashion koll. Han man alltid kan lite på, allt jag säger är att kolla in den här sidan!

moi je joue

Om jag har en dag som den här dagen då jag egentligen inte känner för att göra något. ja då brukar jag inte göra så överdrivet mycket. om jag skulle haft billigt rödvin skulle jag dricka det och antagligen bli ganska så behagligt berusad, men idag har jag bara dyrt vin hemma så jag har ingen lust kanske imorgon, men det som kan få mig på bra humör igen (inte för att jag går omkring hemma och är sur eller så, men när jag är hemma en hel dag som idag, så brukar jag bli ganska så dyster) så behöver jag bara läsa dennisM blogg! helt underbar, det är den enda bloggen jag följer som jag aldrig blir besviken på. men nu så ska jag äta lite glass och kanske kolla på någon halv dålig film MEN det första jag ska göra är att ta en cigg! så puss o kram....

ps min rubrik är ju låten dom kör i miss dior reklamen, och det är förövrigt brigitte bardot som har gjort den..




helt underbar. man vill ju bara bort när man ser den reklamen. och låten är ju underbar. jag var bara tvungen att köpa den från itunes store.

I have a drinking problem? Fuck you, Peck, you're a Mormon. Compared to you we ALL have a drinking problem! CIA Superior: What a clusterfuck!

Något som har gjort mig lite fundersam är att jag har en massa ost kvar i min kyl. och nu pratar jag inte om greve eller så, utan en massa ost med mögel och paprika och vitlök med andra ord en massa mumsiga ostar. Jag kan inte riktigt komma på vad jag ska göra med dom än. men jag tror nog att jag kan få hjälp med att göra slut på dom.


Men i går så gjorde jag något ganska så otippat, jag köpte ett kg kött på impuls, men det var ju bara så billigt! jag har tänkt att slänga det på grillen i dag, men sen kom jag på att det typ regnar och jag skulle inte orka äta upp 1 kg kött, så jag kom på en bättre ide ! jag grillar det imorgon och tvingar upp magnus till mig. så där har ni en fin fin plan.

Ohoj

Egentligen så har jag en bättre rubrik, men jag är för full för att stava till den. Men till alla er som fick för sig att min kväll slutade på fingers måste jag göra er besvikna. Denna kväll slutade mer eller mindre hos min gamla vän kalle. Jag gick för bi hans lya och såg att ljuset var på , och det kan väl nämnas att det var några år sen jag och kalle träffades. Men jag gick hem till han och tog några öl ( Han hade tydligen fest) och det dröjde till sent på kvällen tills jag kom hem, fast jag bara bor tre minuter från han. Mycket trevlig må jag säga. Så nu hoppas jag bara att imorgon blir minst lika bra! Puss och kram

Telia kväll

Just nu intar jag lite kaffe på mitt andra hem, i väntan på bättre tider. Men jag måste ändå säga att andra långgatan är perfekt för att titta på folk! Alla roliga intressnta människor har just sammlats på en och samma gata i den underbara staden göteborg, och livet ser ganska så ljust ut just nu. Små barn tigger om cigg och jag dissar dom ganska så hårt kaffet gör mig underbar för det är min första kopp för dagen och senare i dag väntar ölen på mig och mina vänner. Men just nu ska jag ha lite mer kaffe! Puss

yesbox

Okej i dag är dagen alla har väntat på! äntligen ska jag gå till bussen och åka in till stan! wooho ses vi ute ikväll?

just nu

jag tror att rune och eric är bögar. bara en tanke. jävla bygg max

något nytt ?

Jag kollar på mumien 2. Och jag kan väl säga att den är ganska så dålig. ingen höjdare om man säger så. men på tal om mig så har denna dagen varit rätt så lugn, typ vin vin och lite mer vin. jag känner mig lugn

hehe

oj ja jag råkade visst vakan ganska så sent i dag, men hey det är ju bara en hemma dag i dag, så det är ju lugnt. så nu väntar jag bara på att jag ska få lite mat hemkört till mig sen är jag nöjd=)

Om den där jävla bilen

Det är ju helt läskigt va fort det blir just ute nu, på bara typ 20 minuter har gått från mörkt till mulatt, det är ju lite mysigt

my youth to tokyo

dricker öl och funderar på vad man ska göra. Kan inte riktigt komma på något bra, men funderar på att kanske flörta till mig lite kaffe av min granne, men något säger mig att det är lite sent för det just nu.

pure morning

Okej jag har tråkigt. när jag har tråkigt så brukar jag äta eller dricka vin. nu så vet jag inte vad jag ska göra? kanske äta men å det är så sent, för sent för att äta.

Men jag planerar på att ha en hemma dag imorgon, så om någon vill leka är det bara att skicka mig ett litet sms eller så. eller ta med er vin och kom hem till mig!

men btw Placebo är ju ganska så bra ändå.

claire wikholm

claire wikholm är just nu sverigest coolaste coolaste person, helt galen, galna kläder och ja helt underbar,


vad skulle vi göra utan henne?


men dagens citat går till terese : jag har tröttnat på att äta mat.

men oj ja nu blir det family guy!

Patrik times two

Dagens gästbloggare: Terese, i låtsat solsken utanför Mitt andra hem.
Först ska jag säga att apropå Mitt andra hem, så finns det en klubb som heter så i Örebro. om jag flyttar dit i höst måste jag testa den med mina eventuella gäster.

Sen kommer jag till DAGENS!!!
Igår upptäckte jag att allas vår patrik har en dubbelgångare! i göteborg! som heter patrik! det är sjukt. jag vågade inte tro det när jag hörde det och var rädd att bli besviken men tro det, man blir inte besviken. de är sååå lika (utom att patrik 2 röker L&M och har längre hår, och liknande betydelselösheter)

jag vet inte riktigt hur mycket mer jag kan avslöja utan att förstöra hela upplevelsen och mystiken kring detta fenomen... ska googla fram number two nu.

Always Look on the Bright Side of Life

när jag går ut med hunden så lyssnar jag alltid på musik i min iphone, och jag kör typ alltid en music quiz och gissar vad det
är för låt, och jag brukar ha rätt, men i dag så kom det en låt jag inte kunde lista ut vad det var för någon. och så var det  Always Look on the Bright Side of Life, med monty python. haha ja det gjorde min natt lite. men god natt


kiss and make up

efter som att jag har bloggat så dåligt underdagen så tar jag igen det nu på kvällen, nu när man känner sig lite extra pigg och sugen på att bara göra massa roliga saker som att dricka vin och bara röka. ja röka. men ja åter till denna fatastiska dagen så har jag äntligen börjat att söka jobb.Det känns skönt att börja synas igen och hoppas att folk ska gilla mig så mycket att dom vill ge mig ett jobb.

nej men gud va seriös jag blev nu. tack och hej

dennisM

Tänk om man ändå kunde vara lika smal som dennis, det skulle ändå vara livet. men men en del har väl bara ett bättre liv än andra.

take your time love

19 döda och två möjligen döda. Det är vad jag såg på vägen hem idag. stackars grodor. men gud va dålig jag har varit i dag på att blogga. men jag har inte varit hemma, har sökt jobb och träffat amanda och alex så jag har haft fullt upp.

fku

okej, jag vill inte vara själv idag hmm undrar om någon är på att dricka lite sprit idag med patrik?

bara en tanke

Fick en lust att skjuta mig i huvudet. men sen så kom jag att tänka på att det skulle vara väldigt dumt att förstöra något så fint.



Och nej, det var inget försök till uppmärksamhet. det var bara en tanke som försvann lika fort som den kom.

over and out.


i will blow your world

jag är den ända halvan jag kommer att ha så det är lika bra att göra mig så bra jag bara kan. varför förlita sig på andra människor egentligen ? jag kommer att bli som amanda när jag blir stor, helt galen och bara leva med min hund, fast hon lever ju med sin katt. ja det är ingen stor skillnad.

men åter till mig dejta eller inte dejta? jag menar det är ju ganska jobbigt ändå man måste vara på sitt bästa humör, och mitt bästa humör är inte alltid det bästa. men man måste se bra ut och lukta bra och vara intressant och rolig ! man får inte vara bitter. haha hur fan ska detta funka. det var ju ändå ett tag sen jag var på en dejt. men bara det ordet låter ju skit tråkigt nej usch.

Rats on crack attack!

imorgon är en ny dag som kommer att bli underbar! jag känner det på mig redan nu. jag ska nog raka mig och jag ska träffa terese och jag ska till mitt gammla jobb och lämna lite saker och ja jag ska bara leva och vara underbar! och tilla alla jag känner önskar jag en riktigt skön och härlig jävla måndag! hoppas att någon av er blir gravida =)

I get around to singing about That gang of gin I'm in

Jag bara önskar att jag skulle ha någon nice och mysig framtids plan, alla andra har det just nu känns det som. så nu är ju bara frågan ska jag växa upp och ta lite ansvar och böra fixa till mig lite? eller ja det är väl det ända jag ska göra. ja bara lite planer så löser dig sig.

eller skaffa ett kk det är ju en lösning eller nej det är det ju inte. Men jag vill ut och klubba med amanda och ta body shots! det skulle vara en höjdare. fast först får jag nog ta och raka magen min,  haha nej men så jag säger, tänk om folk tror att jag bara tänker på att dricka det är inte sant. jag tänker på mycket annat också. som rådjur, jag har sett två i dag. men nej jag tänker på mitt hår också. och jag tänker ganska så mycket på mig. och olika saker som kommer in i mig, som vatten. jag tror att jag är lite kär i vatten, det är så nyttigt och rent, jag blir bara glad när jag ser det=)

love is

kul att ginza kallar den nya manson skivan för high end of love. det känns som om dom har koll.  Men idag har jag inte gjort ett skit bara gett min hund mat typ och försökt att göra något av min dag. men imorgon får jag väl ta och hitta på något kreativt.

Men ja på tal om helgen så har jag funderingar på att dra med mig lite folk hem till mig hmm för någon form av underhållning, kanske i form av rörliga bilder eller i flytande form. så vad tror ni om det? ja kanske på lördag eller så men usch jag gillar ju inte att göra stora planer till framtiden jaja det kommer att bli fint

sofiero

jag gör som jag gör varje dag när jag har vaknat och det är att jag läser lite bloggar, men då kommer jag på en sak att typ ingen har bloggat sen i kväll! dåligt va fan, jaja och ja jag kom på att jag inte häller har bloggat så nu var jag ju bara tvungen att göra något åt det hela.

men jag kan säga det här att moneybrothers nya skiva är mysigt bra ska nog ta och lyssna på den efter jag har lyssnat klart på Moulin Rouge Soundtrac, älskar den filmen. om jag är själv hemma i kväll ska jag nog ta och se på den ochb ara njuta. det vill säga efter söndagsparty på kanal fem.


jag alla ska springa och köpa den här skivan nu på en gång !

9/11

Så jävla mycket skit! jag fattar inte hur folk orkar hålla på att prata om det  i timmar och åter timmar.  för det måste ju finnas roligare saker att prata om? typ smurfar eller den nya dennisM dieten eller vad ja vad som hällst, men nej alla måste hålla på och älta det som hände för flera år sen. jaja tack vet jag youtube och eels song. nej nu så ska jag nog ta lite vatten.



Twitter

Jaha nu då? ska man ta och gråta lite ? nej det är inte min stil men något ska jag ju ändå göra med denna dagen. hmm hmm jaja skit samma något bra kommer väl att hända

TT

Efter en kväll ute så är jag ganska så inte pigg, men idag ska jag träffa den svår träffade flickan amanda. det var ändå ett bra tag sen jag träffade henne och jag har saknat hennes röda hår lite. men nu så väntar jag bara på att lisa ska bli klar i duschen så jag kan vara snäll.

men å imorgon kanal fem vid 21 glöm inte av det folk! det kommer att bli en höjdare.

The Pirate Bay

Nej men va fan? 30 miljoner är väl att ta i? jag hoppas fan inte att dom kommer att betala. helt jävla stört

omslaget

Till den nya manson singen!
 visst är det så jävla snyggt !?

påskfågel ? och annat otyg

jag gillar att dissa pretentiösa människor och dricka kaffe och röka, även att dricka rödvin och grilla onödigt mycket kött. men jag antar att det gör mig till en ganska så pretentiös människa ?

 men det är ju inte dom ända intressenrna jag har ! jag gillar även att se på film, såklart från hollywood men det ska vara 30 40 och 50 tals filmerna, det är dom som är bäst. och alla mina favorit band finns inte med på toplistan. och jag har ju ett brinnade intresse för att att ta kort, och jag har såklart en system kamera
. och jag tar svåra och djupa bilder på träd och hästar.  och jag och alla mina vänner har det svårt och ingen fattar vad vi pratar om.  okej nu lägger jag av.
 tack och hej

I'm not content to be with you in the daytime

jag känner att jag vill hitta på något, kanske vandra igenom halland, det skulle väl bara var ganska så tråkigt, men något annat borde man ta och hitta på, men som vanligt så har jag inte den blekaste om vad jag vill göra, och det suger ju ganska så stenhårt faktiskt.  men det var något mer.. ee nej men skit samma.  jag är bara så otroligt sugen på att dricka lite vin typ en flaska eller två, hmm.


Men på tal om framtiden så ska jag hem till lisa imorgon. men om jag ska vara ärlig så ska vi nog inte dricka vin, utan tvätta. men jag är allt lite sugen på att gå ut, var på tok förlänge sen jag hade en helkväll ute. eller ja det var väl senast för två dagar sen, men den tog slut så fort. jag vill aldrig sova igen, men dock kommer jag väl att göra det om 4 timmar ändå jävla skit, jag behöver lite fart just nu känner jag... och lite inspiration och motivering.

Do you enjoy working in the laundry?

Okej detta är inte bra, mina cigg är helt slut ! vad ska jag göra och jag orkar inte göra mig i ordnign just nu för att gå och köpa cigg! buhu

This gave me goosebumps!

En dag som denna ska man inte bara sitta hem och ta det lungt , jag måste ju ändå in till stan för att köpa lite cigg.

snippa 2

okej jag är trött och jag orkar inte skriva. men lite fort det är olika barn som har sagt vad dom tycker om kärlek och sen kom en fråga om vad alla små barnen tycker om manlig kärlek. det var väl bara det. så

snippa

bästa på länge : Två pojkar kan visst vara ihop. Sedan om de vill gifta sig med varandra blir de bara bögar.

just det

The Limits of Control

Något jag inte gillar är att jag är ganska så paranoid, eller nej det var fel ord skit samma, men jag är vill verkligen inte att folk ska ta bort mig från msn, det är jätte löjligt men även om jag inte pratar med dom så vill jag ha kvar dom. Och nej inte för att känna mig popis eller så, men allt det där gröna är bara så inbjudande och mysigt. 


btw detta var ett ganska meningslöst inlägg, jag har inte äns orkat kolla min stavning. okej inte för att jag brukar göra det men ja ni fattar nog va.


men å jag måste bara ladda upp denna bilden på den helt underbara kvinnan Tilda Swinton

hon må vara det snyggaste med ett par bröst just nu.
men å jag skulle ju inte äns skriva mer idag. men jag har nada att göra, kan ta en öl.. mm ja det ska jag göra nu på en gång. ,, varm öl fast vänta nu lite detta var ju inte så jävla bra för nu kan jah bara skriva med en hand, fast men runkar ju bara med en hand så detta ska nog gå fint

They weren't goths or loners

Tänk att det är snart 10 år sen Columbine. det är helt galet va tiden går fort när man har roligt.

I don't need your sympathy

Fan ta telia! jag sitter hemma med ett halvt fungerande internet, det funkar i några minuter och sen lägger det av, väldigt lustigt. Men som tur är så är det inget fel på vårat internet enligt telia, bra att veta. Men denna dagen har varit helt fab! vaknade upp i min nya favorit lägenhet, men anna vi började dagen med rostbiff och vin, sen rullar vi ner till stan och dricker kaffe.

men dagen tar inte slut! vi går förbi domkyrkan och chillar i solen med vicky men efter som att vi har hunger så tar vi vagnen till nordstan och äter lite på paprika, sen blir det att gå skilda vägar, jag skulle hem och hämta min kamera och fota martins band, och anna skulle till angered,  men korten blev underbara men dom två sakerna jag tänker på just nu är om jag ska ta på mig kläder och dricka mina öl, eller bara dricka öl? 

i am just falling in love with you

Okej det blev lite för dåligt väder för slottis, så nu väntar jag på alex på mitt andra hem. Och han har tydligen med sig teddy! en lite pudel på ett år, och marilyn manson ska vara med på filips och fredriks nya program! det är bara fett nice!


picnic!

I dag så blir det en härlig lite picnic i slottskogen, men lite vin och kanske jordgubbar om dom inte är allt för dyra. men det här känns bra. för övrig är jag väldigt nöjd med mitt hår i dag. och jag kan lova att det är inte ofta jag är det.

No Time for Tears

Visst är det alltid lika skönt att röja bort skit man inte använder? eller allt är inte kanske skit men mycket av dom sakerna man har är ju skit, så nu när jag snart ska flytta så har jag renast mitt rum och idag kännde jag att det var på tiden att jag renasde ut lite bloggar jag inte längre läser.

 

jag tror att jag tog bort runt en 17 blogg, några var underbara men dom slutade att blogg så ja. Nu blir det bara väl att jag ska hitta lite mer underhållande bloggar, så tipsa mig!

M A

BU HU BÄ.

en ö en bög

åhoj efter en läskigt trevlig kväll hemma hos anna, så håller jag på att göra mig klar för att åka ut till öarna med magnus och alex, till och med oscar följer med. har tänkt att åka hem senare i dag, men vi får väl se vad som händer. o jag glömde att säga att vi invigde slottis i går, jag alex och stoffe och stora mängder öl. riktigt jävla nice.

j

bort på mat, och är lite berusad eller ganska jätte berusad. och mer ska det in i mig. sprit är mitt liv just nu och det finns inget som kan hindra mig

I

Väntan på att Alex ska ringa så vi kan dra in till slottis så tar jag och fikar lite, och tänker på hur ont jag har i magen. Men nog om det! Det är ju ändå påsk och allt vad det nu betyder. För det är ju ganska intresant att allt vi gör i sverige är att vi super ner oss varje gång det blir en röd dag. Men nej nu cigg. Sen ta en öl, för det är jag ju värd

ägg!

målar ägg hemma hos sanna, och dricker öl, ganska så mysigt, men jag är bara så otroligt orolig för att göra sönder något ! allt känns dyrt och fin, jaja jag skulle ha skrivit något seriöst och vuxet med det här var väl roligare ?

party med litet y

fest? bara massa bögar alla är typ från finland och folk sommnar och åker hem fast vi är ute i kärna. imorgon har jag inplanerat att påskpynta och äta mat. jag har ett liv yay! fast jag skulle ju inte påstå att jag inte har ett liv, för det skulle ju vara lite knasigt. och jag känner för att göra något kul... jag ska nog gå ner och slå magnus hejsvej

problem problem

Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon! och jag måste bestäma det nu! fan vad ska hag göra ?!

Believe

Jag känner på mig att dagens soundtrack är Cher, jag gillar Cher. Hon är helt underbar många hatar henne och säger att hon är en plastig tant. Men hon är ju det, det är ju en del av hennes charm. Så där löjligt plastig pop, visa dagar kan jag inte få nog av det. Om saningen ska fram så började det redan i natt, när jag gick igenom min garderob och det visade sig har jag har 17 par byxor. för två årsen hade jag kanske max tre par. bara så ni vet. men ekologiskt vin i kväll.

really darling?

jag säger som dolly : ångest är inte en del av min personlighet, det är därför jag är så förtvivlad. eller var det så hon sa det? jaja skitsamma.

 En sak till eller kanske tre? det regnar jag är nog lite berusad. och jag tycker att milk var den bästa filmen på länge. och ja det var väl det. fast kanske några saker till? jag har varit på ett ganska hurtigt humör i dag, och det brukar bara slutat på ett sett. Och det är att jag är hemma och blir ganska så berusad av olika saker, oftast vin.

 Och jag kan väl inte säga annat om i dag, så man kan ju tycka att jag borde sluta vara hurtig, och kanske börja söka jobb? men vet ni vad? jag har ingen lust att söka något jävla jobb. Jag har inte lust att gå upp imorgon och säga gud vilken fin dag vi har det. Och jag har inte lust att ta på mig något alls.
Men bara för att jag inte har lust med något så måste jag göra något. Så jag ska hem till fröken T, och dricka vin. torsdag ska jag till magnus och dricka vin. på fredag ska jag hem till min mamma (kanske) och dricka vin. Och om jag inte åker till min god mor så ska ni nog att se att jag kommer att dricka vin.

Och det är väl det jag har lust att göra nu, men mitt vin är slut. Så det ända jag ska göra nu är väl att ta slut på denna dagen. Och det ska jag göra med att ta en cigg i regnet.

Siba

Jag äger siba så jävla hårt !

just nu

min pappa sjunger med till abba

oo size zero..

Efter en ganska så mysig helg så känner jag mig helt slut. det har varit konserter dejter liter med öl knappt någon mat. det har varit så att man har vaknat upp varit bakis inte gjort något, tills 5-6 på kvällen så började man kolla vem/vilka skulle ut. kom hem igen vid 4-5 på natten sov vaknade upp köpte cigg väntade tills man kunde gå ut. men utan tvekan så var det väldigt roligt. och vi fick träffa ingvar oldsberg, och han var helt galet rolig.

darling

My darling i love myself and me. och detta är ett fint ett blogg inlägg från amandas 20 år fest,. tror att hon har deckat och jag är nog lite full, och jag vet att jag lovade en bild, men jag har den på mobilen och den kommer imorgon. men på tal om annat? folk brukar ju blogga om hur olyckligt kära dom är när dom är fulla. men varför? jag är inte olyckligt kär eller kär, det har varit mycket prat om min dejt, vad ska man säga det ar väl trevligt och allt sånt, men mer? nej. jag gör nog något fel, eller så tänker jag bara på mig själv och jag är ju bara för underbar för allas bästa. det finns några bättre och det är väl dennisM. och mitt ego. det är fint.

Panik!

Min fiende från jobbet är på samma buss som jag! Eller han är min ärke fiende. Och han är skit läskig. Men som tur är så gick han av nu. Ha tönt. Jag fattar bara inte varför han handlar på mitt gamla jobb, när han bor i linné ? Varför ?! Det är ju helt galet! Bild kommer sen

.

om vi ska vara helt ärliga nu, så var det roligt igår. Jag van över johan i att dricka öl, två gånger. Och nu ligger jag i örgryte i en gigantisk lägenhet. Fett nice. Men jag skriver mer sen när jag kommer åt datan

Smal bal

Jag sitter men smala sussi hon är underbar! Hon är så smal som jag vill vara! Men Rockbaren nästa !

jay

igår var väl inget mer än en bra dag. först några öl på kellys, sen blev det konsert jag alex och lisa kollade på markus krunegård. har aldrig sett han så¨levande förut och hela bandet var grymt bra. han han körde massa nya låtar, sen blev det röda rummet. där vi har tills dom stängde åkte hem till alex och shillade, men andra ord inget annat än en perfekt kväll. och imorgon fyller Amanda år, hon blir en stor flicka nu. hela 20år.. men nu ska vi dricka lite the och kolla på film med den underbara mimmi och en halvt sovande alex.

Livet är röda...

Fuck mitt horoskop! Denna dagen är en höjdare! Mer imorgon. Natti

Life in plastic, it's fantastic

Citat av Alex just nu : jag är sugen på en sån stor klubba. Har varit sugen på en sån jätte länge nu.

Alex är en bebis

Mitt horoskop suger idag. Det är inte bra. Men det är markus i kväll så det är bra.

Es fuehlt sich so gut an

hade väl tänkt att skriva något smart och roligt och lite så där dissande, men ibland känner man att folk gör det ganska bra själv. men det är väl en konst i sig själv att kunna göra det.


men dock har bilden inte något med texten att göra.

May Be Harmful if Swallowed

dagen har varti en dag av hår och cider och en och annan jävligt smutsig jacka. Och efter som jag försöker att hålla vad jag lovar så kommer nu här en ny bild, men jag är inte helt färig här med orka bry sig om det.


Annars så har dagen gått bra, klitte mig hos terese och sen var det nästan raka vägen hem till amanda där blev det kaffe så så tvingade hon med mig hela vägen bort till frölunda torg, och låt mig säga en sak om det. frölunda torg kan vara det vidrigaste stället på denna jorden! usch fy! göteborg stad borde värkligen riva den skiten och bygga en park där, eller lite hus ja eller ja bygg vad fan ni vill bara ni river det skithålan. Och jag hade nöjet att träffa alex och kim och gustav men gud va jag har träffat folk.

lite panik har jag just nu, för jag har för mycket snygga kläder och jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon ? det är ju inte så att man bara drar på sig något från h,m. hmm ja jag får ta en cider och en cigg på det och fundera lite. men btw ser ni att jag har rakat mig med?

aj!

jag glömde ju säga det här, att jag sakade mig förut i dag när jag var ute med hunden.

ja jag kände bara hur jag inte kunde ta ett steg framot längre och i nästa sekund så ligger jag ner på den väldigt leriga marken. inte det minsta roligt. Men som tur är så hade jag bara på mig skit kläder. typ mjukis byxor som jag aldrig annars har på mig, och bara en stor kofta och en jätte gammal jacka som jag bara har på mig när jag går ut med hunden. så jag är väl ganska så glad ändå.

jävla skosnöre

they fucking blow your mind

Okej nu är det väl ha varit så att jag har råkat säga att jag kanske ska stänga ner min blogg på lördag. Det kommer inte att bli av. pga olika anlednignar, men om ni känner att tacka någon tacka amanda.

RSS 2.0