keeping contact with old love for future pleasure aims

The P stands for success


Skönt, häng på ! Det kommer att bli roligt.


i have played all my cards

Dagen ser ut bli något trevligt ändå, jag känner mig berusad och det är allt som jag vill säga nu. BTW Abba är ju ändå mysiga, jag är mysig min hund är svart och jag är lite besviken men glad så jag antar att jag är en fitta men det spelar ju ingen roll

pengar, mer kläder, mer nöje

Jag är duktig och tvättar ! jag tvättar mycket eller det blir väl tre maskiner

Vårt kontor består av erfarna företagsrådgivare och en professionell privatgrupp.

Jag fick en briljant ide! Jag hoittade ett papper från banken och på det står det att jag har lite pengar att hämta ut, så nice då tar jag med mig mitt papper och går ner till den jävla banken, men vet ni vad? dom hade fan stängt! skulle dom inte bara göra som alla andra jävla banker och stänga klockan tre ? vafan är det för fel på allt i den här jävla staden, patrik inte glad. inte glad för några ören inte äns fem. Fittdag fittpengar fittkungsbacka fittbögar fittswedbank fittcigg fittvin fittallt.

Crazy, am I? We'll see whether I'm crazy or not.

hohoh haha jag kollar i ett manson forum och jag må säga att dom är skadat löjliga! haha oj så fort någon laddar upp en bild på ett träd så säger alla  : oo man i just love your art! haha wtf art? en bild på ett träd ? som en 12 åring tog med en jävla kompaktkamera.. en jävla apa kan ta samma jävla bild och göra den svart vit! Jag blir helt slut när jag läser sånt, jävla hobby töntar.  ha!

jag förklara att det är bara så det är när man är kändis, och trött i huvudet

Kvällen har jag vikt åt Boris karloff, en härlig kille!  Jag tycker ändå lite synd åt alla som missar alla bra filmer från gamla goda hollywood, och bara snöar in sig på all jävla skit som kommer ut nu för tiden. Men icke att glömma att jag är fast i Kungsbacka ! fick inte alla mina pengar som folk var skyldiga mig, ganska så roligt ändå så nu har jag inte råd att köpa ett jävla buss kort, om jag missar manson imorgon så kommer det inte att vara en glad Patrik på söndag...



Typ så här ser jag ut nu. Men nu till kvällens aktiviteter 1 göra popcorn 2 kolla på mer monster 3 göra mer kaffe 4 ta en cigg 5 ee ja jag kan inte komma på något mer.

– 50 år är ganska ungt för att få en hjärtinfarkt

Mer än som kommer jag inte att skriva om han. Men usch va varmt det är idag, lika varmt som igår och jag blir lika opepp på att göra någtot, ska nog köpa lite mer popcorn och kolla på mer film idag, skulle vara skönt med vin, eller bara två liter öl i huvudet

getting high on violence, baby

På lördag är ju marilyn manson i stan, på metal town, Och jag har ju inte råd att gå på konserten, så det blir till att sitta på bron.Någon som vill följa med ?


all play and no work, makes Patrik dull by

Ja vad ska man säga, sitter i anneberg och väntar på att min pappa ska komma och hämta mig. Och på af gick det ju bra, ganska så tråkigt som vanligt men vad skulle man tro? men nu så ska jag börja jobba på ett cv! kul jätte kul.

for future pleasure aims

sex and the horror, jag är trött, väldigt trött. Man skulle kunna säga att jag är så trött så att jag måste göra lite kaffee, ja jag vet jag är ju inte direkt kaffe typen men bland får man ju göra undantag

Fighters don't quit and quitters don't fight

håller på med att räkna pengar, och den stora frågan måste väl vara har jag råd att köpa lite cigg? nej det har jag inte, kommer jag att göra det? ja det kommer jag att göra. Och för att svara på det som alla undrar nu för tiden, ja jag ska vara helt själv från imorgon tills på söndag, så ja nu vet ni ju det. kaffe på er.

ps jag kom just nu på hur man gör en -_- ! fräsigt.

ds.

a problem, a problem, another, a third, tired of solving and fixing.

Känner mig inte på topp, vet inte vad det är, men klart som fan att det inte är bra. det är som bajs bakåt. försöker att göra det bättre med kaffe, och lekar att det är sprit. Fast det funkar ju inte direkt lika bra, den ända likheten kaffe och sprit har på mig är att jag blir kissnödig och det är inte direkt det jag är sugen på. Vill förnya vill förbättra. Fast nu låter jag ju bara som en tönt.

Nej jag skämtar bara=) jag är på topp, som alltid. Det är sant. Faktiskt.

Firefox kan inte hitta servern på gp.se

Jag har varit dålig, jag har inte skrivit på flera dagar och jag vet inte varför, jag har kommit på massa bra saker att skriva om men aldrig gjort det, det är dåligt Patrik. Men som tur är har alex kommit hem, och terese så nu har jag väl alla mina vänner hemma i sverige igen, inte för att jag bara har två vänner men det var dom två som var ute och reste. Men äter gröt som jag har gjort på spisen idag! annars brukar jag ju göra min gröt i micron, men fan det är godare på spisen.


baba

idag saknar jag dom härliga fyllorna hemma hos lisa
g

,p,

Det är ju meningen att man ska skriva något litet. Så jag skulle ju kunna vara fyndig och bara skriva ett ord på tre bokstäver, men så roligt ska vi inte ha. Men å ja stan, stan ack å va jobbigt. Nej, men stan är kul och vi gillar allt som är kul som potatis det är roligt.

what about the devil?

Även om det har varit en helt okej kväll, så var väl det bästa och det mest otippade som hände var ett väldigt trevligt samtal med alex, som kommer hem på måndag, och ack jag har saknat den skäggige jäven. Men ja åter till i kväll jag tycker synd om amanda för att hon mår bajs men jag antar att hon måste få ut det på något sätt, men jag har haft roligt. Orkar inte skriva något mer ha det gött

Katharina Imperatria

Galen dag, så mycket som händer, min mormor ska komma hem till oss och bara för det så har min bror och hans tjej varit helt galna eller ja hon har väl varit mest galen, men när jag flyttar till något eget så ska jag verkligen inte bjuda in massa släkt det blir ju bara så mycket skit som ska fixas och trixas med orka ? men jaja nu är det rent och fint. Men orka liksom ?

Pussy Liquor

Ikväll kommer låten Pussy Liquor med rob zombie gå varmt hos mig, helt underbar.

I morgon blir bra

Funderar på att trimma dom lite, för dom börjar bli lite crazy. Eller dom är bara galet snygga ! Men jag får se imorgon.

..

Okej det ska vi nog inte prata om men grattis till Amanda som har fått en lägenhet, förstahandskontrakt! det är fan inte dåligt, det är mer än vad jag har, men imorgon ! då jävlar eller ja något i den stilen det ska bli öl, men jag är lite rädd att jag har köpt för lite öl. Vill ha mer öl, men det jävla systembolaget har ju stängt, varför har dom det? det är ju inte en röd dag! aaa jag blir galen !



Hoppas att jag kommer att klara mig.

EN DEL SAKER

Ha! jag kom på hur man gör! jag är ju grym! eller nej jag äger ! haha ja! NICE!

funde

Funderar lite på att sova? men sen så är det ju inte någon höjdare, är trött men sen så vill jag inte vara vaken när det börjar komma hem en massa folk, känner inte för det alls, inte äns lite kanske lite väldigt lite nej det gör jag inte, Patrik säger nej! så må det vara att inte vara är inte okej jag är bara inte på humör.


american psycho

det blir american psycho för hela slanten i kväll!! och popcorn och kanske lite cola



Det blir liksom jag och christian hela kvällen ^^

dnab

HA! Dagens bästa ! You are a passive-aggressive troll ! det är roligt

ppbli

Känner att en ganska så bekant men också uppskattad känsla närmar sig, jag börjar känna mig lite berusad. Inte för att det var så längesen, men det var dock längesen jag var härligt jagärhemmaochärfull. Så vad ska man ta sig till nu då? kanske kolla på film! och ta och popa lite popare ?   nja ja men det låter bra

ohåj

Nej nu jävlar är jag trött på coop! jag ska aldrig köpa mer nudlar där! det kostade 3,90kr paketet, det är ju helt galet. Men det kommer att bli god mat i dag, hoppas jag. Det ska bli något thai liknande med lite nudlar lök och en massa annat, ja men önska mig lycka till!

men

okej mitt förra inlägg gick inte att publicera, så nu jävla ska vi se om det inte kan gå lite bättre ?

houston we got a problem

Om inte min panna börjar gillar mig innan fredag så ser det ut som att midsommar kommer att bli ganska så lugn för min del..


Ser ni den ?

Singing beep beep beep

En sån strålande dag att vara ledig! Och en sån strålande dag att köpa naturgodis för 22(?)kr och sen tycka att det smakar skit. men som tur var har jag varit otroligt duktig i dag och inte minst kulturell ! för jag terese och åsa plus en till brud som jag helt har glömt av namnet på jaja vi var på röhsska museet, och tittade på en vuokko utställning och examensarbeten i design och konsthantverk. Kan väl säga att det var faktiskt ganska så roligt, men jag gillar vuokko mest.



Detta var väl något fint? eller okej jag gillar väl bara kaniner

Okej jag skulle ta och slänga upp en till men gud nej fröken T skulle döda mig om jag lägger upp den här, så jag tror att vi hoppar över det.

Hello everyone!

I dag skolkar jag från arbetsförmedlingen! känner mig lite busig, och jag gillar det^^ så nu har jag ju en hel dag att inte göra något på, har skickat ett sms till terese men det kan nog dröja några timmar innan hon svarar.

aj aj oj

Usch föt mycket kaffe, måste duscha måste åka in till stan måste röka. Så många måsten. Det ända jag måste göra är att ta på mig kläder. Och dricka upp mitt kaffe. Kanske kissa.

Unicorns Are People Too!

Idag har jag bara varit bakis, hela dagen. Det är lite jobbigt börjar känna mig gammal, det ända jag har gjort är att gå ut med hunden, sen gå hem och spela lite red alert, och sen gick jag till hemköp för att köpa cigg, men fitt hemköp har ju inga jävla kuk lucky strike !

The Beatles

Jag ska fan börja lyssna på The Beatles, dom måste ju vara bra? eller ? Ja idag kommer nog att vara jätte roligt, kommer nog att ligga i min säng hela dagen, gick inte upp från min säng innan tre idag. kommer nog att köpa en pizza

På söndag arrangeras återigen Nyskogadagen på hembygdsgården

Förfesten blev huvudfesten och sen blev det efterfest, så jag kom inte så långt ikväll. Men ack så roligt jag hadde det! Det var helt enkelt en härlig fest.



Här har vi lisa, under en stud där hon skulle göra sig fin.



Det var typ den härligaste utsikten någonsin.

Men nej nu blir det till att sova. God natt

dopp

Sitter hemma hos lisa, och väntar på att hon ska bli klar.. hon är ju ganska så långsam men vi gillar henne ändå. men oj klockan håller på att bli ganska så mycket men puss hej nu så ska vi gå!

The greates opera!

Så i dag var det dags för patrik att gå till operan och köpa lite kläder. hittade värdens finaste skjorta! Men låt oss ta det från början, jag tar tåget till göteborg och går till operan för att möta terese och hennes syster, och ingen trode att det skulle vara någon större kö in, men den kön var så otroligt lång! flera hundra meter lång! helt galet! och vi fick vänta sjukt lång tid, dom öpnade dörrarna vid 10 och vi var inte inne för en efter tolv.

Vi var otoligt peppade!



Ni ser björn där va? Jag vill ha hans hår!



Det var jätte mycket folk, och jätte mycket kläder!



Och här ser ni mitt fynd! bara 50kr. Men nu så ska jag väl böra fixa till mig för kvällens festligheter!

krendler

Jag har haft en mysig hemma kväll med popcorn och te, och har kollat på lite film så ja, hem skön dag med andra ord. Fan va tråkigt detta inlägget blev, men det är väl okej?  just nu ser jag på Hannibal. Det var väl intressant?


Baddies Boogie

Jag lovade ju bilder från Svanen och ja här kommer dom! synd var väl bara att i sista sekunde så bestämde jag mig för att inte ta med min kamera, så det fick bli mobil bilder.


Lisa var med och kvällen till ära så var hon ovanligt porrig.



vi var och kollade på Napoleon!



Dom var helt underbara, nu hoppas jag bara att dom kommer och spelar i gbg snart igen så att Terese kan följa med. synd var väl bara att dom spelade ett sånt kort gig.

cake and

När jag gick hem från bussen så började jag att fundera över min morfar, och vad jag kommer ihåg om han. Och jag har alltid sagt till alla att mitt första minne är från när jag var i Finland och jag tappade min batman. (btw så träfffade jag och lisa den riktiga batman igår) Men det första jag kommer ihåg måste nog vara när jag sitter hemma hos min morfar och sitter och skriver lite olika bokstäver i ett korsord och efter några små bokstäver så springer jag alltid ut till han och frågar om jag har skrivit något, jag kommer ihåg att jag skrev öra ros jag tror att jag kan ha skrivit hand också.


  Men sen så kan det vara det ända jag kommer ihåg av han, jag kommer ihåg när han dog, jag kommer inte ihåg hans begravning men jag kommer ihåg att vi var hemma i hallås efter själva begravningen. Det var ändå synd att han dog så tidigt


fåglar

Svanen det ända stället som jag har betalt 80kr för att komma in på och har haft roligt på. Jag skulle kunna dansat röven av mig, och tro mig det är mycket röv som jag skulle kunna dansa av, men oj jag kommer lätt att hänga mer där! bilder kommer senare i dag när jag kommer hem. ni som inte var där missade verkligen något ! just nu är det gbg skönaste klubb allt annat är  lite mer B.

Små finesser som gör livet lättare

Dagens plan är väl att åka ner till varberg, det ska ju bli roligt... sen så hoppas jag att jag kan vara i gbg innan klockan 21, för då är det en konsert på svanen, så det blir till att ladda kameran och hoppas på det bästa ! men ja vad fan ska jag göra om jag inte hinner in till 21? Då blir patrik lite kines.

Dagens fisk

It's funny how 90 people get the swine flu & everyone wears face masks, but over millions get aids and no one wears condoms.


Håller på att fixa till mitt rum lite mer nu, hedwig har kommit hit i dag, och jag hoppas att hon ska stanna ett tag.Har också fått upp lite tavlor så det börjar bli ganska så fint här nu.
 Men hiv på er.

Homesickness is the distress or impairment caused by an actual or anticipated separation from the specific home environment or attachment objects.

Idag har jag varit så otroligt produktiv! jag har gjort så mycket, eller jo det har jag allt gjort! först så var jag på af, sen gick jag och en snubbe som hade jobbat på en mikfarm till kungsmässan och till min lycka hade jag fått in skatteåterbäringen, så jag blev så glad att jag gick till rocks och köpte två skivor. Något jag inte har gjort på länge


Det blev mansons nya och patrick wolf.

Sen så blev jag räddad av min iPhone, för tack vara den så kunde jag hitta hem till mike och sen till posten för att skicka lite skivor till alex, som är på turne med Devilicious, hela vägen ner till Tyskland skulle dom. Och efter det drog jag till lisa o co, för en härlig fika.

Och för att inte tala om mina kläder som jag var löjligt nöjd med! Här får ni en bild..





Världens konstigaste tilltugg.

hahah innan jag åkte från mitt förra hem så satte jag upp freddy i fönstret ^^

Väldigt roligt.

Förövrigt så är vi uppe i 175 000 besökare i månaden nu! Det gör Sexiganoveller.se till en av Sveriges mest välbesökta webbsidor.

Jag orkar bara inte med alla par. Det är något av det värsta jag vet, jag hatar dom, fattar dom inte att dom är små och på tok för många.  Och att dom just måste gå omkring och göra fan vad allt dom gör mitt i stan. Någon skulle fan ta och gasa dom jävlarna.


något mer jag hatar, är väl just allt, det är för varmt det är för fuktigt ute och alla har blivit så jävla fula. Inget duger fan allt är bara så jävla mycket piss, piss väder piss lägenhet piss fan allt.  Fan för alla otacksamma småfittor.


bara fan för att ligga i en nyknullad säng och inte känna sig nöjd, fan för att

MacBook Air




1.86GHz, 120GB SATA 15.995,00 kr

2.13GHz, 128GB SSD 18.995,00 kr


 

 

13.3-inch (viewable) LED-backlit glossy widescreen

1280 x 800 pixels


 

 

Intel Core 2 Duo

1066MHz frontside bus

6MB shared L2 cache


 

NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory


 

 

2GB of 1066MHz DDR3 SDRAM (onboard)


 

Built-in lithium-polymer battery

Up to 5 hours of wireless productivity


 

20GB Serial ATA, 4200 rpm; or 128GB solid-state drive

 



 

Option: External MacBook Air USB SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

 



One USB 2.0 port


Built-in iSight camera

Mini DisplayPort output with support for DVI, Dual-Link DVI, and VGA video (requires adapters, sold separately)

 


Headphone out, microphone, speaker



Built-in AirPort Extreme (802.11n)3

Built-in Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)

 

 



Apple USB Ethernet Adapter




Full-size, illuminated keyboard with ambient light sensor

Multi-Touch trackpad

 



0.16 to 0.76 x 12.8 x 8.94 inches

0.4 to 1.94 x 32.5 x 22.7 cm

 



3.0 pounds

1.36 kg.

 


 


 


 


 


Then work harder

nanan

Do you think you'll change their mind?



Just här var jag väldigt nöjd.

His gay life started way before he got married

Var och kollade på lisas bdb, som hon funderar på att ta bort ?! Nej men då hittade jag dessa bilder ! inte okej! eller ja. just nu har jag tråkigt, så jag har bestämt mig för att börja lyssna på journey.





Och tydligen dricker jag mer vin än hela frankrikes befolkning... bara så ni vet.

The Manson family was a music group, it had nothing to do with a cult!

Ja, vad ska jag säga om gårdagen ? Det var ganska så roligt har väl haft bättre kvällar men det var ju ganska intressant, allt var ganska så tragiskt, tragiskt roligt ! haha kanske igen


Lite bilder från igår, det var coolt... vi var på rumpanbar.


Party folket ?




X

Det här är fan inte okej

.

Omg jag är på en krog runda i kungsbacka, tro det eller ej men det är sant. Jag bryter mot en av mina sista prinsiper det är inte okej. Det suger lite och alla luktar dåligt. Puss kram

If you don't like the "Devour" ending

Hur långt gick ni?

asså han var ju inne i mig?




Le Fantôme de l'Opéra

Hemma igen, väldigt skönt må jag säga. Sitter och lyssnar på lite rysk folkmusik och ska nog ta och städa lite? det ser förjävligt ut här. men sen stan ? Eller ja stan senare i kväll, tror jag vi får helt enkelt se vad som händer.

Trotskij

Ska väl snart sova, men tänkte bara skriva något fint till er. Har spenderat dagen i tulebo, med min far och hans nya fru.Med andra har jag bara chillat, eller jag träffade Amanda också för lite kaffe på morgonen. Men nu blir det till att läsa och sen sova, ska kanske bajsa också, får se vad jag känner för.


jo men...

Det är en sak jag har glömt av! och det är ju att säga till er att min vän gustav är helt grymt bra på att spela gitarr ! så jag tycker att ni ska ta och kolla på hans myspace ! nu på en gång !

It's the food pyramid and it's approved by the USDA

Jag orkar inte, jag är trött. ska nog ta och göra lite kaffe mer kaffe och sen lite mer sen ska jag ta en cigg, kanske två? jag är så cool. sen eller kanske inte sen men mellan allt dom här svåra sakerna jag ska göra ska jag nog hinna att gå ut med min hund jag måste städa. fuck. på måndag ska jag till af, någon som vill leka sen såklart ni inte vill, knappt jag vill usch JAG HATAR AF! jag orkar inte sätta ut några punkter men det ser inte bra ut med dom små jävlarna men tell oj teller toller tiller fuller dummer skummer fummler sikker dinnker finnker

Perhaps the best known of the worst

Idag har jag och gustav varit med alex i hans sista dag i göteborg på några veckor. han ska ut på turne med bandet Devilicious. Han kommer att vara saknad. Men som tur är så går det att följa hans underbara liv på hans underbara blogg! Han fick låna min kamera så det kommer att vara lite mindre bilder här i min blogg, men jag tror att vi alla kommer att klara oss ganska så bra.  efter att jag och gustav lämnade alex så drog vi och tog lite mat på en underbar resturang vid andra lång gatan, gott och inte så farligt dyrt. Så nu vill jag bara ha lite för mycket kaffe. kanske se på en film men dom jag bor med har ingen smak.

park lane is nightclubbing for sure.

dom senaste dagarna har varit ganska så roliga. åkta ut till orus och var där från måndag till tisdag, grillade drack dyrt vin och hade det gött, och nästa dag åka ut till havet, där vi fångade krabbor och bara chillade. Plus att jag badade ! det är fan inte varje dag jag sätter mina små fina pojk fötter i havs vatten. Jag solade till och med mina ben!



 och lite senare på tisdag så drog vi hem till åsa som tog studenten, och det var ju inte helt planerat att vi skulle hem till henne, men det var väldigt roligt. Tror inte att vi var där så länge. men jaja.
 



och idag ser det väl ut så som att jag snart ska in till stan, och sen ringa alex. han åker ju till tyskland i imorgon och är borta i tre veckor. det kommer att vara väldigt tråkigt för alex är borta och terese kommer att jobba, säkert amanda också, så jag antar att det här kommer bli en kul månad.

 

haokejnej

är jätte bakis, så jag orkar inte ladda upp bilder. Gör det sen. Men jag var på åsas student, det var väldigt roligt. Och jag blev väldigt full, vet inte hur jag kunde bli så berusad. Men ja trevligt var det.

Sjöstjärna

Sitter på orust och har tagit årets första dopp. Det var härliga 19 grader varmt och det är varmt och soligt, och just nu väntar jag bara på att grillen ska bli klar så vi kan börja grilla marshmallows. Livet är ändå härligt. Bilder kommer senare idag/natt.

Ny

En underbar dag att vara mig ! Först så vaknar man helt utvilad och känner sig pigg, för att sedan gå ut med hunden och ta en av dom skönaste duscharna någonsin och nu väntar jag bara på min frukost.

Och efter allt det här blir det en lite tur ner till kungsbacka city(får man säga så?) och efter en hård dag i kungsbacka så ska jag och terese åka ut till orust ! Så det ska bli en otroligt skönt. Men jag får se om det blir något mer bloggande idag.


RSS 2.0