epic fail

Men som jag säger, eller det är väl vad jag inte säger i min mer hyllade och storslagna superblogg cigg och kaffe. Men det är ju här! på min fina blogg allt det härliga kommer, fast denna gången hade jag inget härligt att säga, förutom att jag kanske är lite kär men med min tur så kommer det nog inte att gå såbra. tack och hej, ska nog slänga upp en fot sen.

500

oj det gick ju bra. 

If you happen to be young, intelligent and restless

Orkar inte göra något idag, vill inte göra något i dag. Tack men nej tack.

entries/article/new/

Amanda har dom ondaste katterna, utan tvekan. Bara så ni vet. Jag gillar dom inte. Fast det är väl bara för att jag inte gillar katter.

well you speak it and you drink it and bore us all the time

Ha! jag bloggar just nu som man ska göra det ! utan att bry sig om något och ligger naken i min säng, och vickar på mina fötter, där har ni ett härligt liv.  Och amanda gav mig en fin ide som jag ska klura lite på, men jag kan ju säga att det handlar om något som stavs blogg. 

,en


HAHAH bara för att ingen läser den

pretto fetto

Hej Amanda. 

nu när vi har en sån fin blogg du och jag så hade jag ju tänkt att lägga upp en bild på min fot, men vet du va? jag orkar inte. Det tar tid att vara som mig, lite små fet och lukta konstigt det tar på en, hoppas att du har lärt dig något nu idag.

go for it,

Det är som att ha sex med sitt x, lite mysigt men samtidigt som man har en ny på gång. Kör igång lite här, men bara för bildsköna amanda. Jag är ändå väldigt snäll. Amanda det tar mycket tid att hålla igång två bloggar på en gång !


Så här får du en bild på min armhåla 

RSS 2.0