blitzkrieg

oscar vill ha en bild, det kan ha väl få?

o what have i done

Fick just reda på att min vän charlotte har en blogg.Ganska så fin faktiskt. det är så roligt att träffa henne för vi går way back. jag började som dagbarn hos hennes mammam sen så gick vi på samma skola.
 det som är lite synd är väl bara att vi inte träffas lika ofta längre, men det är just det som är så konstigt för när man bara träffar någon lite då och då så blir det ofta ganska så tråkigt men inte med lotten. alltid lika roligt. men nog med nostalig nu ska jag tänka ut vad jag ska ha på mig till på torsdag.

shave?

om en patrik ska dejta ska väl patrik raka sig? hu? eller? vi lägger upp två bilder så får vi se..





eller

A clear and refreshing drink

idag vaknade jag halv två! och jag vaknar aldrig så sent, jag stör mig lite på folk som vaknar så sent, och ja det är ju bara jävligt dumt och pinsamt av mig att skriva det här, men ja nu ska jag göra muffins och bli fet, jag funderar på att ha lite äpplemos i dom, det har jag hört är gott. bilder kommer sen.


piiiink

jag har tydligen en rosa bdb? skulle ju vara kul att veta vem som ändrade den åt mig.
men ja vem det nu än var så har ju ni haft humor.

jizzed



roligast på länge.

*info*

så här ser jag ut nu. och jag ska ta en cigg. och jag pratar med Tobias på msn. han ska kissa nu.





.

We don't believe in credibility because we know that we are fucking incredible

jag har en grym rubrik, och jag hade något grymt bra att skirva, men kommer jag ihåg det? nej såklart jag inte gör, å denna dagen kan bara dra åthelvete.

platsbanken

Vet ni hur dåligt man mår när man söker jobb? man mår skit. helt jäva åt helvete, men det bästa med det är väl att man alltid kan göra annat., men fan fan fan jag vill ha en flaska sprit nu.

FIERCE FABULOUS AND ILLAMÅENDE

Usch jag var hemma och försökte få bort en vin fläck på mina nya byxor när jag började må väldigt dåligt. usch och på tal om min lista så har jag inte gjort något av det, eller jo jag ringde alex men han sov båda gångerna. så jag fikade med terese.

men på tal om lite annat så ska star trek bli porr, och idag när jag gick till bussen så fick jag syn på ett gäng med myror för första gången i år. jag hatar myror dom är bara små och onda, som dvärgar eller småbarn. usch



full frontal

Jaha då har denna dagen börjat och det känns redan som om den är på väg att sluta dåligt. men jag har ju snygga kläder.

men dagen lista!
  • ringa alex
  • gå och prata med folket på brewhouse
  • ska man orka gå och fixa nytt legg? kanske.
sen får jag se.

Då var det sängdags.

Okej gick upp vid 0640 i lördags, och går och lägger mig ja nu. det vill säga 0040 på måndag morgon. jag orkar inte räkna på hur många timmar det är men jag hoppas att det är mer än 36. god natt.

fan va dåligt inlägg. men ja ni fattar. patrik trött

Who Do You Love? Is it Me or just Yourself?

ska man lägga ner bloggen om en vecka? har tröttnat lite på den. Jag kan tänka mig att det måste vara samma sak med barn, i början är dom små och nya och sen blir dom äldre och lite tråkigare och och tappat den gnistran dom hade i början. Men jag skulle nog aldrig sluta helt att blogg, kanske ett inlägg lite då och då, men inte som nu.

vem vet jag kanske kommer att ändra mig, jag ger det en vecka. så den 5 april.

BDB

Är inte bilddagboken lite pase och löjligt? för vem använder det som på den gamla goda tiden? INGEN ! hoppas jag ialf, blogg börjar också bli ganska så löjligt. eller vänta nu blogg har alltid varit löjligt ^^ har jag nämt att jag har lyckas besegra den onda swedbank? och ett nytt bankkort är på väg och mitt pass funkar tydligen fortfarande så nu blir det bara att springa och ta nya kort och få ett nytt legg=)

olagligt

men gud en till manson låt bara så där. nu har vi fått Four Rusted Horses. en av dom bättre. gud va roligt

jag har en rosa hund, som man kan lägga pengar i.

woho säger jag bara , jag har varit vaken bajs skit länge nu och jag känner mig inte äns trött. omg hur gör han ?! tänker ni säkert men är en hemlis. ni vet sånt man inte säger till andra? har ni hört talas om det? hu? nej man kanske ska ta och se på en film och ta några cider. har ändå lite att göra imorgon typ LPS. OCH JAG VILL ATT ALEX SKA BÖRJA BLOGGA IGEN! men vad ska man se? men på tal om att se på saker så vill jag på bio, jag har sagt att jag vill på bio i tre månader känns det som men oj det går så mycket bra film nu för tiden.


men till ett jätte stort problem, jag kan inte hitta någon sommarjacka ! det är en skandal ! jag vet inte vad jag ska göra åt det hela. jag har letat hela veckan. jag tycker att ni borde tycka synd om mig. eller skit i det. men om ni skiter i det kommer jag att göra mina puppy eyes! och det är ett hot!

press your foot down, like i told you

Okej höjdar kväll, men ja ni som inte var med vill väl ändå inte veta ? nej men då så.

yrken

Och allt har väl gått bra? nu har et gått en vecka sen jag slutade jobba, och jag måste säga att det är mycket tråkigare än vad jag trode att det skulle vara. dock har det gått bra, eller jag kan fortfarande inte hitta någon vår jacka, har väl kollat på någon men hmm jaja.

så vad händer ? fest i kväll eller vad? jag är jävligt sugen i kväll. oj oj

lördag i am in love

Efter att ha vaknat och allt sånt åkte jag hem till lisa och kollade på tv, men nu ska vi ta och åka in till stan för att äta lite frukost. sen måste jag till systemet, jag hoppas att lisa följer med för jag har ju inget fungerande legg. ja ja våfflor hos terese sen och jag ser fram imot det. sen ? ett överdrivet röj i stan. nej men jag ska bara ha lite roligt. tack och hej

why can't i love you in london

Oj  oj oj så mycket ny bra musik denna veckan så det är inte bara sant! först nya manson låtar ! och som om det inte skulle vara nog så har jag fått den nya  Rumble Strips låten och gud jag har saknat dom. men nu kommer det mysiga jag vet att jag kan vara lite efter med detta bandet men skit samma, men i går eller var det i dag? jaja skit samma så hittade jag ett grymt band som heter zeigeist. det tråkiga med detta bandet är väl att dom inte finns kvar. och så får vi inte glömma av marit bergmans nya också helt underbar. jag är underbar men jag är sjuk.



zeigeist.

why owhy

Jag fick reda på att bingo rimer har en blogg, ganska så roligt om jag ska vara ärlig. men jag har inte varit så jätte sugen på att gå ut i dag tills nu. å vad skulle jag inte ge för lite för mycket öl i min kropp och kö till baren aa men imorgon gäller det, oj oj eller ja det kommer kanske att vara grymt om jag jag känner mig lite bättre usch börjar bli sjuk för första gången detta året.

We're From America

nja den var väl inte så jävla bra ändå?
 ja ja jag hoppas att den kommer att växa på mig. hmm synd. men det blir en hemma kväll idag orkar inte göra något riktigt men ska fixa tacos sen så det ser jag fram imot. men imorgon blir det öl! öl! och mer öl haha gud det känns som om jag skulle vara 18 igen. okej lite bra var den

youtube

Aa ny dag ny musik och härliga tio cm ny snö. känns bra att man har börjat köpa vår/sommar kläder. men på tal om musik så köpte jag lite nya skivor i går marit bergmans nya plus en markus krunegård singel känndes som om jag behövde det. Och så har jag i dag hittat ett grymt bra band. ska hålla lite på dom men ack så bra

orgasm i mina öron!

något för alla manson fans

gbg

har typ värdens sämsta klädbutiker! eller det finns väl en del bra, men usch va svårt det ska vara att hitta en jacka. så om någon har sett något snyggt så snälla säg till. men dock hittade jag ett bar byxor från mitt nya favorit märke no nationality har just nu dom snyggaste kläderna!
 

Me

Banken klar. Nu ska jag bara hitta en sommar jacka

assspace

okej efter en bra kväll igår sitter jag just nu i lisas kök och dricker te, något jag borde göra mer. men usch mycket som måste göras idag. bank saker efter som jag inte gjorde dom i går. och bengans åka till polisen, varför har jag mer att göra nu ? än när jag hade ett jobb? att säga upp mig var en bra ide.

lisa har vin

vi gör våfflor och är hurtiga,

sen så dricker vi ju vin och ser bättre ut än många.

folkhögskolan

Okej tog mig hela vägen ner till kungsbacka för att se att mina räkningar inte har kommit än, så det är ju piss. men ändå okej för nu ska jag åka bort till liiiisa och äta lite våfflor det är ju nice, sen så tror jag att vi ska ut, om vi orkar.

 så alla som känner att dom klarar av alkohol och har lust får mer än huvud följa med.

time time

Jag skulle ha gjort ganska så mycket i dag, men jag har bara inte orkat. usch nej men vilken tråkig dag

holga 35mm

jag ska väl ta och köpa mig en lite ny leksak snart, kanske imorgon. så det blir en fin jackt plus att jag måste hitta en fin jacka att ha på mig och lite sån skit, usch jag älskar att spendera pengar, i fucking love it

egon

är det bara jag som älskar att säga 'men kan du inte maila den till mig?' det är mitt favorit uttryck. jag bara älskar det!

det bara slog mig

att berätta för er alla att man kan ta och ladda ner den nya manson låten från hans sida helt gratis den 27 mars. kul va? men annars ? har alla haft en bra tisdag? såklart att ni har haft det...

Info

Okej denna dagen är en stor fika känns det som, inget fel med det, nu sitter jag och lisa på mitt andra hem. Sen så ska jag träffa min syster och ta dagens tredje fika, jag känner att jag måste ta tag i min träning. Men mina ögon är helt normala nu.

bara lite

bara lite fort, men jag tog bort att inlägg igår. det var bara dåligt, inget bra första gången jag gjorde det och alla som läste det kan ju bara strunta i det. nej nu fika

ww2

okej det jag sa igår om att det börjar bli bättre, det ser ju inte ut att bli bättre i dag, nej nu håller det på att gå över till andra ögat, lite panik, men jag måste ju köpa cigg

otippat, jag har lastfm

haha oj oj gud va otippat. DennisM började just att skriva med mig på qx. Det gjorde väl lite min dag, men det säger väl också lite om min dag, hur rolig den har varit. jag har typ bara städat och varit lite sne i mitt öga, låter det som en rolig dag? fast det har blivit bättre nu, ögat menar jag.

Ill be waiting in the photo booth

Tro det eller ej, men jag ska gå ut med hunden och ta en cigg, för tro inte att jag kommer att bli ett fetto bara för att jag har slutat jobba, haha nej då, jag ska nog gå ner lite till innana jag har hittat ett nnytt jobb, men jag kom på en sak att jag måste in till stan imorgon fan ja bajs.

det blir film i kväll, kanske max payne eller Changeling. det blir nog max ändå.

ekirts ykcul

Det är inte meningen att vara så konstig men jag gillar lucky strike. Dom närmsta dagarna kommer jag nog att vara hemma, det kan hända att jag kommer att åka in till kba för att köpa cigg, eller om någon känner att dom är så snälla att dom vill komma hem till mig med lite vin och cigg, det skulle göra mig glad, jag kan bjuda på film och muffins. Men så länge det finns en risk att folk kommer att kasta högafflar mot mig när jag går ut så kommer jag nog att stanna inne.

jag gillar

inte mitt ansikte idag, och jag tror att jag måste åka till vårdcentralen, men dom har ju stängt på en söndag. nice

En höjdare

off to work we go

peter

jag har tre saker som ska fram nu tror jag, lite så där lagom på kvällen. 1 jag älskar grace wasteland.
2 jag slutar jobba imorgon
3 jag vill odla lök
4 jag vill även plocka blommor
5 jag vill också ha mer vin
6 det blir skumpa imorgon
7 igen gillar 7
8 sexnoveller är bättre när man är full
9 fröken olssons wifi suger ganska så mycket
10 jag är ju ganska så mycket bättre än nästan alla jag känner, den enda som är bättre är nog min hund. kanska tre till typ alex amanda terese ja jag tror nog att vi fyra är lika bra. Det känns väl bra? hu? ja  ja igen gillar 10 häller
11 jag gillar öl, det blir öl imorgon
12 jag vill ha sprit, det blir sprit imorgon
13 jag gillar inte att ha sex, ibland men det är inte det jag lever för. och det är sant.
14 facebook är faktiskt ganska så roligt
15 jag ska på bio på lördag
16 jag skiter i ganska så mycket
17 jag tror att jag vill vara hemligt kär, men i typ en klon av mig själv?
18 jag vill ha bättre hud
19 jag har nog ganska så dåligt självförtroende
20 jag ska nog gå ner 5-6 kg till eller nej kanske 10 jag vill vara jocke smal, för nästan alla smala är fina.
21 nu ska jag dricka mer vin sen ta en cigg sen ta en dusch sen så ska jag vara full i två veckor

We're From America

A ja denna dagen blev ju inte så dålig ändå, åkte in till stan och tog en latte ringde och väckte alex, sen så åkte jag hem till terese och drack kaffe och fick lite ben and jerry och njöt av en härlig dag, men det var inte allt nu när jag kom hem gjorde jag nog det godaste jag har gjort i mat väg på skit länge. mm ja jag säger bara senap, det är nice fett nice

fan fan fan

Jag tror inte att det är sant! jag har fått en monster finne! och det är inte allt, det kom en till jämte den andra! jag tror jag dör, det är fan inte okej, och jag slutar jobbet på fredag och då vill jag inte gå med två super finnar, aaa inte okej ja ja jag låter dom vara i dag och om dom inte är borta till fredag så tar jag bort mitt huvud.

Well can you blame us for living our dreams?

fika med alex, snart kommer terese och fikar med oss. det ska bli jävligt skönt att träffa henne igen=) och lisa kommer nog också. köpte nya peter skivan också. så den ska jag lyssna på sen=) blir nog allt några öl sen.

fina peter, ska har en fin skiva

något för alla

Jag är inte dom som lyssnar så jävla mycket på opera men jag måste säga att det här är ganska så bra. jag hoppas att ni kommer att gilla det. om inte  annat för dom snygga kläderna och att hon är grym skådis.

en dag som inte var som i går.

Ha ja men gud, igår var galen ? helt galen. åkte hem till amanda, som har flyttat till marklands gatan, med en emo kille, men oj det var skit roligt, och jag hade med mig en bag in box röd vin, så jag visst att vi skulle ha roligt. och ja det var en höjdare, jag börjar med att spilla vin på golvet, men det var en jätte konstig bag in box, så det var inte riktigt mitt fel. men efter ett tag blev amanda full och hennes emo kompis skulle köpa vampyr tänder så jag drog till lisa, eller ja lisa hämtade mig.


så när vi väl var hemma hos lisa så skulle vi se på film, men icke tog det sista rödvinet och ja film får det bli en annan dag. Och som alltid när jag var hos lisa så sov vi för länge så det blev lite stress och sånt för hon var lite sen, så jag åkte hem till alex och johan, chillade lite där och sen åkte vi in och fikade med mimmi, hennes kusin har öppnat ett cafe, skit fint. och inte så dyrt. så efter hon stängde så drog vi alla till järtorget, jag och alex till mitt andra hem och dom andra skulle äta pizza, men så efter allt så är jag hemma nu och mår så bra så, men nu, family guy!

I was molested, wahhh!

mer bilder kanske ? ja men va fan ska ni göra åt det, hm? läsa en annan blogg? no noo no

Kväll 1? dag ?

lisa har rosa bröstvårtor.


fan va snygga vänner jag har.


till och med johan var med ute, snart kommer vi inte se röken av han, för han ska tydligen ner till medelhavet och vara där i åtta månader, kul för han.



okej nu kör vi hört med bilder från i fredags! eller dewt var inte fredag.. någon annan dag



min vän med fräsigt hår


och hon har tydligen en pojkvän






men nu så blir det fredag!



chillar hemma hos alex


och lisa



men nu orkar jag inte mer bilder

Yeah I'm not a saint but I'm not a sinner and everything's cool as long as I'm getting thinner

jag bloggar nog bara för att göra det. har inget att säga. eller fan jo det har jag. helgen har varit grym! kom till alex på fredagen och började festa, dock tog jag det ganska så lugnt, skulle tydligen jobba på lördagen. men skit samma, sen så träffade jag magnus bara så där.

 och sen så kan vi ju hoppa till lördagen, så drog jag till alex efter jobbet och hjälpte till att städa hans lya. så det blev så fint så fint sen börja vi dricka igen vid fem för att dra vidare till en fest i kviberg sen så drog vi vidare till andra lång för att möta upp lisa och dra runt på lite olika pubar, men allt som allt hade jag roligt. men jag säger så här bara nästa helg kommer att vara bättre än bäst. för jag går på semester på lite obestämd tid



aay 006

Det är ju ändå ganska så roligt måste jag säga, för det tog fyra timmar sen var alla jackson biljetter slut, och det var ju ändå 750000 stycken. Och för madonna tog det fem timmar att sälja 50000 biljetter. Man undrar ju vem av dom två som är störst ?

nabada

skrinkl laa daa dooo

Vin vin jag är så fake

Jag är ju grym på att rimma! Kom jag på just nu när jag skrev min rubrik. Men vin i dag tack till Alex som köpte vin till mig och tack till viktor som hade en vin öppnare ! Det ska jg nog köpa så jag kan ha med mig den över allt jag går. Men andra lång idag! Med min vapen dragare Alex ! Och mer folk, hoppas på att lisa kommer med. Men man vet ju aldrig var vi drar sen, tror att det kanske var linné ? Till istället eller är jag helt borta nu, för det är väl där eric jobbar? Jaja skit samma.

Fest!

Eller jag kan inte bestämma mig. Eller jag vill nog bara chilla med några flaskor vin, men om jag känner mig själv så kommer jag nog att dra ut. Men ibland känns det som om jag borde ta det lugnt, men sen så är jag ju bara 20 och har nästan hela livet på mig att ta det lugnt.

0646

Jag vill inte jobba! Ahha bakis och omotiverad att jobba, fan det är en bra mix. Efter som att jag gick och festade istället för att gå på bio så kanske man ska göra det idag?

höhö

åfy fan börjar sju imorgon.. inte party jag ar party, jagar ful full höhö men gud.. peter var är du? jag hatar london..

Oyhea

Öja nu jävlar kör vi till och blir full och glad och lite finare

en sak till

vad heter katten i smurfarna? INGEN VET! och ja det finns en katt i smurfarna.

snälla och rara helt underbara

vad hände med bumbibjörnarna ? allt annat från 90 talet har ju kommit tillbaka favför inte dom? dom är ju små och söta och runda? och i massa olika färger. jag vill se mer saker från 90 talet! mer mer mer!

k

men va fan

I heard he wears make-up.

dagens skönaste länk . ni kommer att älska den! eller ja den är väl mer rolig, att det finns folk som känns ett sånt intresse för alla möjliga saker, det är kul.

shaping it up for your love

oj oj jag är så där lagom full
 inte hungrig
 ligger halvt borta i min soffa
det är fan skönt att heta patrik just nu

dinner with facebook

jag känner att mina rubriker börjar bli jävligt dåliga, men det är okej, för alla som bara hobby bloggar har ju ändå inga bra rubriker

lite

okej det blev kanske lite rörigt i det förra inlägget, men jag är lugn nu, och ska bläddra igenom min enorma hög med vouge tidningar och ta en flaska vin eller två. inget mer. ledig imorgon så då har jag väl en bra plan, och det är att köpa peter doherty nya ep. sen kanske bli lite full. och på fredag ska jag på bio,Watchmen ska jag se, kommer nog att vara läskigt bra. och på fredag har jag bara en vecka kvar på mitt jobb. skönt, så nästa fredag ska jag ut. och jag vill att alla jag känner ska följa med, inga dåliga ursäkter kommer att funka, om ni inte kommer är ni bara dåliga. kommer väl att vara på kellys sen rockbaren (vad annars) och jag kanske vågar hoppas på gretas. men jag kommer nog att vara för full ändå. ha det så kul party spy.

Bengans

kan dra åt helvete. fattar inte vad dom tänker med/på om en skiva ska komma ut den 9 så kan det ju vara mysigt att ha den inne då? men nej det kan dom inte, var där i går och då sa dom att den kommer idag, så då var jag där idag, men var den inne? nej, den var ju beställd och det är ju något bra, synd bara att den är åt helvetet sen. så efter detta så var jag inte på det bästa av humör så jag hade lust att spendera onödigt mycket pengar på något fint att ha på mig, men synd att vi bor i en jävla fisk stad där det bästa folk kan ha på sig är blå kläder och lacoste är ett fint märke. och nu när jag ändå håller på, så kan jag ju säga att alla wannabe stockholms brats kan ju gå till nk och köpa era jävla kläder och inte på zara. och vad är grejen med att ha hårband runt benet? visst om man nu är efterbliven och lever kvar på 2000 talet är det väl okej att ha ett, men att ha det upp till vaden ? va fan har hela jävla staden blivit efterbliven? jävla fittor. Thank god for systembolaget.

Men hej

Det känns som om det är vår ute idag, så med andra ord blir jag sugen på vin, jätte sugen faktiskt. Men först bär det av till bengans med lisa. Efter en bra lunch så är jag redo för en ny och underbar dag i härliga göteborg.

men va fan

jaha när man kommer till jobbet har man en kännsla av att man inte ska jobba, och så drar man kortet och ser att man inte ska jobba. kul, bra jobbat patrik, kunde ha sovit nu eller ja jag kunde ha haft så mycket roligare igår. men men, men som tur är så sa min favorit boss på jobbet (håkan) att jag fick jobba ändå så det var ju inte helt fail. eller jo det är helt fail

drömmar

det var så konstigt idag så drömmde jag att prins carl filip dog, jag vet inte hur han dog men han var sten död. och det som var väl lite mer konstigare var väl att min familj var med, och inte kungen. och jag jag grät floder, det är ju inte likt mig.

men annars vad händer, fika med lisa.

sen inget mer

snl

men oj hur fick det här till, måste ha somnat på min soffa. haha jaja så det kan gå. igår var ju ändå bra, fick köpa en gamal vän igen, nämnligen tre nya vouge. det känns så skönt att köpa tre tidnignar för 349kr och inte fatta ett ända ord.

facebook är fortfarande läskigt

stan pan

snart stan, måste nog göra den lite osäker känner jag, för jag är ju ändå ganska så bra på sånt. kanske ringa johan?

buhu

mitt internet fuckar sig, blir så jävla trött, jag vill ha kakor

woho

nytt family guy!

produkt stop

oj, idag skolkar jag från jobbet, så jag ska nog gå och lägga mig igen.
sov så gott

norsk glass

jag har tänkt att prata om facebook,

jag har haft det i en dag, det var kul dom första 2 timmarna sen så börjar jag att bli lite galen över det. inte något roligt eller jag vet inte kanske kommer man att  bli van, efter ett tag.


bakis dagen har varit mysig, har städat och gjort latte och vara fab, bra folk kanske inte värdens bästa latte men det var dock värdens bästa bakis dag på länge
.



och imorgon kan nog bli löjligt intresant, men jag får berätta mer om det imorgon

oo

oo men gud va intresant

nu jävlar

okej förlåt för att det inte blev en ny bild, men jag har facebook! ja det är sant, jag förlorade. men det var inte av mitt egna val om jag säger så. men ja nu så har jag det och det kommer säkert att bli jätte bra

vänta ni på någo stort?

ja men jag har något stort på g, vänta ni bara. jag kommer att berätta om det sen när det är klart. men jag gillar det inte. men hell det var roligt i går,jag och mimmi började dricka vin när vi var på mässan sen drog vi vidare till down town freddys för att kolla på ett band, sen drog vi till linne kök och bar, sen kellys sen hem till alex. men jag känner just nu att jag har värdens bästa vänner och vi lever livet nu, inget mer jävla dravel. hell yhea nu känner jagatt jag är bakis men livet leker

Sensus

Lite vin lite vin jag är så fin. Nej men jag är fin och jag är full på vin, lite jazz snart sen blir det kanske gretas eller ja något annat.

Fri

Jag har tänkt på en sak idag, eller ja två saker, ett att vädret suger i gbg just nu och att vara singel och utan problem är så otroligt skönt, för står mig inte på folk som bara jagar efter ett förhållande. Eller är det bara jag som är konstig ? För jag kan inte se något posetivt med förhållanden. Alla jag känner har bara blivit sårade och förstörda av sina par lekar, och dom pratar mer om hur sårade dom blev en om hur roligt dom nu hade. Jaja bara en tanke

sci fi game & film convention

okej det kommer att bli löjligt roligt! hoppas att alla kommer att ramla bort till svenska nässan sen

Four minutes, forty-eight seconds. We're all dead. Burned to a crisp

bravader och bilder, allt från mig till mig

det börjar så fint hemma hos alex med vin och bullar.


,
och vi var lite små sugna på att dra ut..



så vi drog till Sejdeln



kvällen tog slut där den började



men det var roligt, oyhea

Absolutely Fabulous

göra lite pop corn och kolla på lite Absolutely Fabulous, sen ta en dusch. oyeah det låter som en helkväll

gå ner 10kg

så här ligger det till. Att det var helt sjukt roligt igår, alla som inte var där. ska vara lite ledsna över att ni inte var med. men i dag blir det inte fest, kanske lite vin och film. men måste ta bra hand om mig och min hud för att vara ren och fin till mässan imorgon. tror att det kan bli en höjdar mässa. så en ego kväll något jag inte har haft på länge.

Jag förstår inte hur folk kan vara så sjukt osäkra hela tiden, det är nog osexigaste som finns. jag säger bara att jag tycker att det är roligare att vara med folk som inte går omkring och är ett stort moln av osäkerhet, nej tack för folk som vet vad dom vill.

boplatsen

aj aj bakis

nanan ego och själv jag älskar mig själv

jag tror nog att jag ska ta och älska mig själv och ta och gå ut och dricka lite, bli lite full och hänga med mina vänner, för dom är fab och jag är mer underbar. och sen så är det ju kul att dricka och ja vin är ju en höjdare. sen så vet jag vet inte vad jag skulle skriva om men nej jag är fab och  ja

Ljudupptagning

okej. så här är det. har inget att göra så om någon vill spendera lite tid i stan med mig så ja går det ganska så bra.

kanske ska ta och ringa lisa, eller alex, fast han är nog inte på.  ja skit samma jag ringer alex sen han sover nog ändå. eller nej alex ring mig sen när du har vaknat.

det är ett utkast, förstår ni väl?

lite vin lite vin jag vill ha vin

wooho



fast ja det var ju några dagar sen.
patrik trött, patrik ut med hunden och rööka och lyssna på kate nash, sen patrik sova för patrik jätte trött.

Heil Hitler! månster paj

vårstädning? del 2

Ja okej så här ligger det till, jag började det hela jävligt gick till pressbyron och köpte mig en flaska vatten och ett äpple, sen så kommer jag till jobbet grymt bakis (det var tydligen en fest som jag var på, det var kul.) och ja hur var det nu igen.. jo så här gick det till jag var grymt sugen på mat, typ korv korv korv korv jag älskar korv. men ja det gick väl inte så bra, jag är fail haha gud va kul.

vårstädning?

ja men på tisdag så börjar jag med en fin grej, ska bara äta äpplen och dricka vatten i tre dagar för att typ rensa ut kroppen lite. låter som en höjdar plan om du frågar mig=) men det gör ni inte så klart. kommer ju aldrig att klara det för ja jag äter för mycket men jag ska försöka. och ja inget kaffe och dra ner på mitt rökande ska jag göra också.

så vem är med mig?



nga



jag har ont!

om jag säger så här...

jag vill och kommer att ha en vin kväll i veckan, och som sagt så kommer den att vara fab. men mer om det sen.

jag är förkrossad ! och jag kan inte äns sätta ord på det. men tro mig när jag säger det, jag är inte på värdens bästa humör .

jag ska nog ta och lösa det här snarast.

men ja vin så någon dag denna veckan, inte på måndag för då är det tydligen fest, och inte ¨på tisdag för jag börjar jobba stört tidigt på onsdag. så kanske onsdag eftermiddag ? hur låter det? skit bra? ja men messa mig då.

det var en gång en fest

och det var en patrik med en kamera där, såå ja

vi tog några drinkar
vi är typ coolast där och dricker drinkar

kim var där och var ja
och bara så där har vi tjejer också


London peter var där


alex var ju med




lisa var skit full!

oj oj oj hinner inte med

jo det gör jag väl, jag hinner ju sitta här och skriva detta just nu. så jag har nog ganska gott om tid. händer i dag ? inget hoppas jag, elller jo det är familje middag ! och jag är fortfarande bjuden så ja jag antar att det är det som jag ska göra hmm vad ska jag ha på mig? kanske någon så är lite slampigt, det är ju ändå vår^^

tankar så här på kvällen

Ja nu när man blir lite äldre så kan man ju lyxa till det, med typ en hora istället för att runka, eller att man tar skumpa och väljer bort det billiga skit vinet. Eller så sover man i sin säng och inte på soffan och lyssnar på kate nash, det är fan det jag ska göra, lite så där lyx på en ganska så vanlig vecka, ja så som vecka nio brukar vara, bara helt vanlig. inget kostigt med det.

RSS 2.0