All hands on deck!

det är ju lite underligt hur min mamma tänker ibland, hon tar mina julklapps pengar som jag fick av min mormor, så men andra ord är jag helt supermega pank, och några mer pengar från tele2 kommer jag ju inte att få... Så det ser ut som att det kommer att bli en jävligt torr jul

Vad kan vara mer förbryllande än Jugoslaviens moderna historia?

När jag är lite förvirrad så brukar oftast min blogg bli mer förvirrad än vad jag i själva verket är, eller jag gillar att säga det iaf. Jag brukar också skriva på ett sätt så folk tror att jag är gladare än vad jag är, för jag gillar inte på något sätt att prata om känslor och om hur jag mår. Jag har inget imot om att prata om hur mina vänner mår, men så fort det kommer till mig så blir jag oftast ganska så tyst. Om det inte sker på mina egna vilkor detvillsäga.


Ibland känns det som om jag verkligen inte tycker att något är roligt längre, visst jag kan väl tycka att en dvärg som slår på en annan dvärg är roligt, men det är också allt jag tycker är roligt. Jag känner knappt för att träffa männsikor, jag ligger hälst i min säng och sover bort dagen, det värsta jag vet är att gå upp och göra något, känner mig bara så otroligt omotiverad och jag blir aldrig nöjd med något som jag gör, även om jag vet att jag är bra på dom få sakerna jag gör. Det hela är bara väldigt konstigt och jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Jag borde börja knarka på heltid.

RSS 2.0