v

Okej nu ska jag vara jobbig och gå över till mina vanliga blogg ett tag. Enkelt och bra.

"Ewan McGregor", 4.28 (2008) (2 of 2)

Idag ska jag jobba på The xx det kommer nog att bli ganska så bra. Viktor och Amanda ska tydligen vara där och njuta av konserten.

Roligt

Den här va lite roligt måste jag säga.

ffd

Varför 21 sidvisningar ? Det är väldigt underligt, jag gillar det inte alls. Nej jag börjar bli paranoid, för jag hade inte 21 personer inne på den här bloggen igår, jag hade typ 5 stycken vilket är väldigt lite om man nu jämför med min andra blogg. Det är ju därför det är konstigt att jag hade så många sidvisningar.

jag ska försöka sova nu seru

Okej det sista jag skrev igår var väl kanske lite omoget ? Så jag tog bort det, men fatta att jag nästan drack upp tre lite vin själv i går visst mamma fick väl två glas eller så, och idag finns det knappt något kvar kanske en halvflaska eller så.

Jag hade värdens bästa dröm i natt ! Jag hade en helt egen praktikant, han var hos mig för att lära sig om Facebook av alla saker, så efter att han följde efter mig som en svans så bestämde jag mig för att ta han på en utflykt till något kontor eller så, det hela var inte så farligt logiskt. Drömde även att jag och lycka hängde hos någon snubbe som tatuerade henne, det skulle även komma förbi någon rockstjärna, och det var fullt av katter och hundar det hela var väldigt underligt.

this parrot is no more

Oj så roligt

Bor i Västra Frölunda och pluggar språk på

Till Viktor bara för att han är lite orolig.
Men btw 'är det inte på tiden att du ändrar din permanenta jävla text på din bloggis ?

AppleInsider rapporterar från Fox News

Tänkte att namedroppa lite bloggar som jag följer ? Kan det vara intressant ? Ja här kommer dom iaf och inte i någon direkt ordning.
Men okej jag följer sjukt många mer, men det här är mina favoriter just nu.

Idag blir det fläskfile med potatis, har inte riktigt bestämt hur jag ska göra mina småpotatisar, funderar att slänga in dom i ugnen och låta dom svettas där ett tag.

Bullfitta, inte lika gott som det låter.

Oj men nu jävlar kan vi skriva igen, utan att behöva vara oroliga för att cp-melani ska läsa eller galna Linda ! Roligt, oj jag känner på mig att jag kommer att trivas här igen.

G

Jag håller på med en blandskiva men mitt upp i allt blandande så glömmer jag helt av allting och börjar lyssna på Rufus Wainwright, men nu har jag börjat med skivan igen och den ser ut att bli riktigt bra !

RSS 2.0