Outside it may be raining, but in here it's entertaining.

Jag tror bara att en bild kommer att säga det jag vill säga just nu.


Jag är trött och funderar på att sova. Kanske en cigg först. Men bara kanske.

I don't love you anymore. Goodbye.

Var på Sophia fest igår, det var väldigt trevligt. Allt var bra eller inte musiken men allt annat var bra som typ öl folket och folket. Jag tror nog att det var den första maskeraden jag har varit på, eller inte riktigt kanske men så gott som, brukar inte gilla sånt allt för mycket men vem bryr sig liksom ?

Men bilder ja..


Folket gör sig fest fina.



Jag tycker nog att Patrik var finast där.



Jag hoppas att alla kan se vem alex är.



Det var bara härligt folk där.



Det ska vara rolig att köpa folk
öl!



lite senare så fick jag hår.



inom god tid

Kommer jag att sitta ute på min balkong och dricka en kopp kaffe och ta en cigg, kanske två och njuta lite av att jag inte har blåst bort när jag var ute och gick med min hund.Men just nu kollar jag på en babyshambles dvd det är ju också ganska så nice.

Can I call you a cab? Sure, and I'll call you a cocksucker!

Dagen har knappt börjat men jag orkar inte göra något. jag är trött vill sova eller bara dricka kaffe. ska nog sova lite till. Jag måste ju tvätta vid två, usch är det ingen som vill göra det åt mig? inte? jaja så det kan gå.  ska mog gå och köpa mig något dåligt sen. hey det kan ju bli en bra dag ändå.

Det jag vill göra i dag är att åka till mitt andra hem och inte göra något annat. Bara läsa och dricka kaffe.
En härlig dag på andra lång gatan.

I thought you'd never guess. My favourite - hot chocolate.

En dag av väldigt lite, jag kan väl säga. Fast på ett bra sätt, har ju träffat amanda och jag vaknade hos lisa, så det var ju ändå en bra dag, plus att jag nu ser på phantom of the opera med claude rains och är rätt så lugn. men det som är det bästa är väl att jag ska köpa ett nytt busskort imorgon. men nu så ska jag se klart på filmen.



Men visst ser jag ut som en sjöman ?

gbg

Oj förlåt jag har varit dålig på att skriva här. Men det är lugnt för jag är grym. men hörs i kväll. bajs barn

vatten papper och lisa

Efter en hård dag på krogen med alex lisaoch lite annat folk så sitter jag hemma hos lisa igen, det känns bra. Men åter till morgondagen så ska jag nog chilla, det kommer att bli nice. ska nog hitta på något roligt. Det gör jag alltid. puss och bajs

odjur

Som alla vet så gillar jag inte riktigt katter, må säga att dom är onda små djur som jag aldrig kommer att gilla, allt dom gör är att pissa ner allt man äger och hårar ner det dom inte pissar ner. Men dagen har knappt börjat och jag känner redan att denna dagen är helt dålig, jag vill inte vara med om denna dagen. fitta.

blue blue

snurrig av kaffe för första gången på en vecka och dey värsta av allt är att jag bara blir snurrig liksom inuti och så kommer ingenting runt så man måste dansa lite eller kanske skriva en bok och testa att gästa på bloggen men vad hände egentligen? kameran föll i marken.
oftast är det mina fötter som välter saker men denna gången ar det de ivriga, koffeinstinna fingrarna som så gärna ville visa en potentiell ny visningsbild på facebook -
närbild på en utstickande hårtest och överdelen av mitt solbrända öra -
och så bara ...
...
ni vet den där slow motionkänslan man alltid får när man tapparn¨got i marken och hinner tänka
nooooooooooo...
...

summan av kardemumman blev en blåskimrande skärm och en s

fyll i resten själva på det ordet.

nu har jag börjat bli gnällig över frusyrationen i mitt inre, det är nog brist på solljus.

har kanske blivit lite konstig av att sova i tält och diskutera arter och miljöproblem en hel helg också.

/terese

I guess that lets us off the hook.

Dagen har ju knappt börjat och jag har redan diskat en monster disk! Det är fan ingen annan som gör det i här omkring, men efter som jag ska träffa fröken T snart så känner jag mig lugn och harmonisk. Sitter och lyssnar på en fin blandskiva och dricker kaffe, och funderar på att kanske duscha lite det är ju ändå ganska så fresh. men ja.

Sacrifice virgins and stuff.

Okej, jag har rakat mig lite och jag är inte hellt 100% säker än men ja vi får se imorgon vad folk kommer att säga om dom. Men annars har det var inte hänt så mycket i dag, typ bakis. Och det är ju alltid roligt... hörs imorgon


So, what do you do if you're a Satanist?

Fan va gött i dag bara för några minuter sen, när jag kommer hem så det första som slår mig är lukten av mat och patrik känner sig på mycket bättre humör.

så nu ligger jag i  min säng och funderar på att hjälpa till med maten, men tror icke att jag orkar.



Där har ni min fina hund.

raf

Livet är fint, vin cigg och patrick wolf. Och mig såklart men jag sitter hemma hos lisa och dricker upp hennes vin och njuter av det fina vädret och väntar tills vi ska på fest, det kommer nog att bli en höjdare. vi ska till musikvägen. Men ja ha det så fint,  tror inte att det blir så mycket mer i kväll, kanske kommer att skriva något mer sen från min mobil men jag tror inte att det kommer att hända men ha det underbart ! puss på er, eller fan nej.

Det kan hända

Att jag går på fest i dag, men jag vet inte om jag känner för det eller om jag har råd till att äns göra något där. Men jag låter dagen börja med kaffe, måste säga att min bror inte är så jävla bra på att göra kaffe? men dagen går i svart bara svart. Måste jag säga att jag gillar det?

This is so bad it's almost good.

Hey det känns bra. Precis vad jag behöver plus att jag har en känns att det kommer gå bra, skit bra skulle jag nog säga.

Hey? Lip them? Lip them? What?

I dag har jag badat och rökt. Det var trevligt

I want you, on Team Zissou.

Tar mig en skön frukost på bakongen och njuter av ganska så nybryggt kaffe i min nu för tiden ganska så unika cafe kosmos mugg.




I let you call me Stevesy, didn't i ?

Jag har tänkt på det här väldigt många gånger när jag är ute och röker att busken under min lägenhet ser ut som musse pigg. så idag tog jag ett kort på den med min gryma mobil kamera !

se och njut! jag funderar på att göra lite kaffe, sen dra till statoil och köpa en tidning, vad tror ni om det?

Don't be mean to me. I just wanted to flirt with you.

Ligger här i min säng och lyssnar på lite paul stanley, och tänker lite på kiss konserten i stockholm, det var ju ändå en bra spelning, på tal om spelningar så var jag med alex och sångare i Devilicious, på publik i dag i någon timme och pratade om deras turne dom ska på i tyskland om två veckor. I hela tre veckor ska jag klara mig utan Alex! men något säger mig att jag kommer att klara mig bra.det var något annat jag hade tänkt att skriva om men det kommer jag inte ihåg nu. så ni får en bild!


By the way, who knocked up the journalist?

Men fan va bra då, skulle ju träffa magnus och lite annt folk i slottskogen i dag vid tolv. men icke nej för magnus försov sig bra gjort magnus. och va då vädret är inte så bra? det är ju fan sol!

How could you lay that slick faggot?

Oj oj denna dagen har varit fin, börjar med att jag inte kan sova, sen så ringer amanda och vill ses istan över lite kaffe, och såklart kommer jag in till stan och dricker massa kaffe! kaffe är fett nice. vi var på fröken olsson, men fan deras kaffe är fan skit kaffe. usch.



Ja just det ja, Amanda åt ju lite frukost.



Och jag rökte och drack kaffe. Och jag var jävligt kreativ se nästa bild!



Det tyckte jag var väldigt roligt^^

Sen så drog vi till myronas där jag faktiskt inte hittade något fint. Bara en massa skit där nu för tiden. Så vi gick vidare, och efter ett tag så åkte amanda hem för att sova lite, så då drog jag till mitt andra hem, och drack mer kaffe. där träffade jag bland annat alex.



Både jag och alex var helt slut, inget vet varför.



Sen tog alex den här ganska så härliga bilden på mig.

Men nu så ska jag gå och hämta min tvätt sen så ska jag nog sova.

They made soup out of my research turtles.

Har haft en blogg morgon, har läst igenom alla mina 27 bloggar som jag följer. Men just nu vet jag inte vad jag ska göra, lyssnar på regnet(eller jag tror att det är regn har inte orkat resa mig upp från min säng) och ja just det har ju kollar på det nya family guy med, mycket roligt. Imorgon har jag väl inga direkta planer ? ska nog kolla på The Life Aquatic with Steve Zissou och äta lite popcorn ska se om jag kan få ihop lite pengar till en flaska vin så är det en helkväll ! men usch nu ska jag kolla om det regnar ! hej så länge


The Life Aquatic with Steve Zissou.

Steve, are we allowed in here?

min granne kollar på kanal 6, men jag såg inte vad det var han kollade på men skit i han nu, för när jag var ute och rökte så ser jag en av mina andra grannar också var ute och rökte ! men jaja inte så roligt kanske men klockan är fan 0445 vad kan vara roligt.

Those fucking amateurs. You left your dog, you idiots!

fika med kaffe med alex viktor och terese men den fittan går nu. Men här får ni lite bilder för jag har inte lust att skriva så mycket för jag är ganska så seg.
Här är då jag och Alex. Förutom att jag ser ut som ett mongo så är det en fin bild.



Viktor och teres men ja hon är ju borta nu som en fisk på land.

Men till helgen blir det star trek med amanda=)



No, I dropped my camera... Why are they laughing?

succe jag har hittat min nagelfil. mitt andra hem nu, lite senare än vad jag hade tänkt mig men jaja

Hello Skinny

Okej min granne jag har sett han ! han var ute och rökte i går! jag tror att han kan vara runt en 25-30 ganska så kort tror jag men skit samma  för nu så ska jag gå ut med min hund. sen duscha sen ringa en liten flicka och där har vi väl min dag. Man kommer att hitta mig på mitt andra hem. Tack och hej.

I don't think she's a lesbian. She's pregnant.

Tänk er att lisa har klippt mig! och det blev ju inte helt fel må jag säga.  kanske en bild?



Dock är väl mitt hår sig likt ? som tidigare fast lite kortare bara. Och lyssna på det här ! jag har klippt terese i dag, jag rakade henne! efter en mindre katastrof hos frisörskolan. Och det gick inte att göra så mycket med hennes hår så det blev till att raka bort det. inte allt såklart men ganska så mycket.




Hon har helt fatastiskt blont hår, så som jag hade när jag var lite.
.

Mer kommer imorgon. jag har lite info om min granne som ingen vill missa

Live mondo

Har just nu klippt terese, det blev kort och ganska så bra om jag får säga det själv. Men snart så tror jag att det blir stan, väntar på att hennes bröd ska jäsa. bilder kommer lite senare.

This bull dyke's got something against us.

HAHAHAHAHA! Det är sånt här jag tycker är roligt vid halv sju på morgonen



Lätt min nya bakgrundsbild.

Because I hate fathers, and I never wanted to be one.

Har ni tänkt på att nästan alla mina rubriker har varit från The Life Aquatic with Steve Zissou, nej men så är det. Jag gillar att ha olika teman på mina rubriker, ett tag var jag lite kär i dom eller ja det var på min andra blogg, dom rubrikerna var grymma. men kan inte riktigt komma fram till varför dom var så mycket bättre bara för några månader sen ? vad gör jag för fel! ja ja jag var väl ung och smart då, eller bara ung och dum. nu är jag äldre men varken smartare eller dummare, eller det var ju inte riktigt sant , eller nej jag har nog inte blivit så mycket smartare på några få månader men jag e ja jag har ju e skit samma jag har inte gjort ett jävla skit på några månader fan sak samma.



Idag har jag haft en riktigt terese dag, med andra ord bara ätit mat hela tiden och tittat på film, det känns bra. Jag har även funderat lite på hur det är att vara ett djur, typ en hund det kan ju inte vara så jävla roligt? eller nej tack  jag skulle nog inte ha någon större lust att bli en hund eller en anka för den delen men vem vet, dom är kanske värsta party djuret, kan tänka mig att dom typ drar till den ån som det finns mest alger i och bara surplar i sig det dåliga vattnet är det verkligen så det kan vara ? jag hoppas inte det. Jag är lite sugen på att kolla till min granne igen men nu är det ju ljust ute och då ser ju alla andra mig när jag lutar mig över för att titta på dom. Ja ja jag tror btw att det är en tjej, bara en feling.


Det skulle bli en del tre men jag är trött och vill sova och ni är för trött för att läsa. Men! ni vet väl att Anthony Hopkins ska göra en till film? om en kille som gillar att äta folk... det blir en fyra med andra ord. mysigt. Den ser jag fram imot.



Why didn't you ever try to contact me?

Jag tror att min granne har blivit besat av tv4, han/hon har kollat på tv4 dom senaste kvällarna och just nu är det fredagen den 13. bara så ni vet.

I'm so pissed I want to spit!

Om jag skulle beskriva gårdagen i ett ord så skulle det nog vara nice, för det var bara en så bra dag.Började med att jag träffade amanda som för första gången skulle köpa öl på systemet så, sen så dog hon till en fest och jag gick till favorit cafe tog en kaffe och läste i min underbara bok som heter pingvin försvunnen, och den är skriven av Andrej Kurkov och jag tycker att alla ska läsa den ! men ja sen så ringer alex och frågar om jag vill hem till han och gustav och äta lite, så klart gjorde jag det! sen blev det andra lång gatan med amanda alex och folk! massa folk.. så jag tänker bjuda på lite bilder





Här är då gustav vid hans nya iMac



Jag har bara snygga vänner...




Lite senare gick vi till kellys!




jag tycker att vi avslutar med en riktigt fin bild.

man, the video is really awesome!!

Om jag skulle göra en spellista så skulle den vara grym, nu kan det hända att jag just har gjort den bästa spellistan genom tiderna. Nu så ska jag bara välja vilken ordning dom ska ligga i, det vill säga om jag faktiskt har gjort den. Fattar ni något ? det är lugnt det gör inte jag häller.

Breaking news!

jag och min granne kollade precis på samma program ! scrubs på kanal sex!

Melodifestivalen

Bara så ni vet, så kommer jag INTE att kolla på den jävla skiten i dag eller på lördag ? Jag hoppas bara att sverige kommer sist med den jävla skit låten. Med andra ord så hoppas jag på en folkstorm, det är ett fint ord folkstorm.


För just varje gång det går dåligt för sverige så är det ju alla andra det är fel på. Men ni har inte kanske tänkt på att år efter år så skickar vi skit till en skitigare tävling. Tänk på det, och så hoppas jag att ni tänker på mig och hur mycket jag kommer att njuta på söndag när jag går in på aftonbladet.se och ser FOLKET RASAR ! SVERIGE SIST I MELODIFESTIVALEN!

ARMA-GODDAMN-MOTHERFUCKIN-GEDDON

Det roliga med den nya manson videon är väl att den är ganska så övercensurerad så att man inte kan lyssna på den, eller videon är ju bra men gud... ja ta och kolla


Be a killer with a gun so they call me a hero

Nej jag har faktiskt inte lust att göra något just nu, jag orkar inte äta jag vill inte äta jag har ingen lust att röka har ingen lust att ta på mig kläder jag vill bara säga hej till en sten och gömma mig under den. Trött är jag men det känns som allt jag gör är att sova och någon vidare väder är det ju inte. jävla piss. Skulle väl inte säga att jag är '' deprimerad '' det är bara ett ord som inte passar in på mig, men kanske lite mer konstant uttråkad? ja det är ett mer passande ord och jag vet hur jag ska lösa det! så fort jag ska få pengar jag ska be lisa om en tjänst.

Klaus, don't call me "sonny."

NU ! Eller ja snart ska jag ta på mig mina fina små skor och ta mina fina små ben till tåget, resten lämnar jag hemma. tydligen ska det vara någon festival i stan i dag? någon som vet något? eller jaja skit samma nu ska jag kissa lite.

kram o kräk

Monday you can fall apart Tuesday, Wednesday break my heart.

Jag har kommit in i en dålig dygnsrymt. Eller så värst dålig är den väl inte men jag kan ju inte hålla på att sova bort en hel dag bara för att jag inte sover på natten, nej detta funkar inte. plus att imorgon har jag ju lite saker för mig, eller har jag verkligen det? eller är det bara något jag har fått för mig? nej jag måste skaffa mig en almanacka.

piss o kram

So, you really think you're a Zissou?

Jag vet inte vad jag ska tycka om denna dagen? den har inte varit en höjdare men inte helt skit. Man kan tycka mycket kanske men det är bara en del saker med denna dagen som jag verkligen inte har gillat, det är nog mer saker som jag inte har gillat med denna dagen än vad jag har gillat. vilket gör det till en skit dag? ee nej det skiter vi i. nu ser vi fram imot imorgon då jag tror att terese ska komma hem till mig? eller har hon glömt av det, jaja det är ju ingen större i de att ringa henne för hon svara ju aldrig ändå.


Just nu är jag bara jävligt sugen på den nya the rumble strips skiva! kommer att bli löjligt bra.


Och den kommer att heta :Welcome To The Walk Alone.

Ripping it up at alex och gustav!

Sitter hos alex och dricker lite vin och äter godis, känner mig som en syndare och gillar det! nej men jag är här och hjälper gustav med sin nya imac. Den är så fin, men inte lika fin som min macbook^^ nej men nu så ska jag nog ta en cigg och lite vin, sen ska jag nog ta och slå alex så jag kan spela lite tv spel.

ha det göttans.

ps den dåliga uppdateringen är för att jag inte har gjort något i dag.ds

Hey intern, get me a Campari.

okej bara för att jag var nyfiken på om mina grannar kollade på porr i dag igen så var jag bara tvugen att luta mig över för att kolla. Men gissa om jag blev förvånad när jag såg att dom kollade på ally mcbeal! Det är nog min favorit serie från 90talet. hon är ändå smal och fin.  Eller ja kanske bara smal


We pretend we're into art galleries 'Cause it makes us feel clever

Filmen var helt underbar! något som nästan alla skulle se. tror att man skulle fatta mer av film om man har sett dom tidigare filmerna eller bara var insatt i star trek, men visst alla skulle väl tycka den är bra men bara inte fatta allt.

så den får en star fyra av mig.
plus att han som spelar kirk är typ löjligt snygg, så ska jag se ut när jag blir äldre.

223

Så ja nu känns det redan lite bättre, ska äntligen gå på bio! det blir star trek 21 15. Kommer att bli så jävla bra=)


Panik!

jag och kissie, har likadana jävla tatueringar! det är inte sant det är inte kul detta fan ta henne. ja ja jag hade den först så det är väl lugnt ?




Där ser ni henne.




Och är är då ja min. såklart mycket bättre.

Son of a bitch, I'm sick of these dolphins.

Nej när ska folk bestämma sig ? nej jag blir bara så trött. idag ska jag inte göra ett skit stänga av mobilen och gå på bio. fof.

cockholm

Jag saknar det så, så här bjuder jag er på ett fin dag i mitt fina liv. eller ja det var ju inte jag som spelade in det, men jag var ju där. fast längst fram. Så just nu funderer jag på om jag ska gå på metaltown eller inte. är det värt det? nej men jag har ju ingen lust att betala

iTunes store

Kan dra åt helvete! fan vad jag hatar den just nu, här kollar man runt lite på musik man vill köpa inte ladda ner olagligt utan just köpa den. Men så finns den inte på den svenska jävla itunes store. Så jävla mycket piss över det. varför gör dom inte bara så att det är samma musik i alla olika itunes stors ? det ska väl inte vara så jävla svårt.

famous because i am fabulous

Woho i dag är någon ni alla borde skriva in i era almanackor, eller ja det var ju igår men sak samma. Det var dagen någon för första gången sa att dom kände igen mig från min blogg! det är fan nice. Det är okej om ni vill suga av mig nu.


He want you to turn and look in camera. Okay?

Jag hade den bästa/roligaste drömmen på jävligt länge i natt. Det var så här att jag och min vän amanda skulle gifta oss, ganska så galet om jag får säga det själv, för jag tror att  vi är bland dom sista som skulle gifta oss. men det var en massa folk där en massa kinser eller något sånt, det var till och med en och annan dvärg, och min pappa och mamma var där, min pappa tog vindruvor från en kines gubbe.

sen kom jag och tänka på att jag har haft sex i terese föräldrars säng, det var roligt.

I hope that you've had enough to drink. It's going to take courage.

Inga mer bilder på ett tag, blev lite mycket i går. Men idag så har jag direkt inga planer, tror väl att jag kommer att ta en cigg snart låter det inte bara helt underbart. Eller kanske åka till mitt andra hem, jag blir alltid så inspirerad att blogg när jag är där.

nude!

HAHAH! jag var ute och rökte på balkongen, och så fick jag se att det kom ljus från lägenheten jämte våran lägenhet, så jag blev lite nyfiken så jag lutade mig över räcket och dom kollade på porr. Mycket roligt. det var allt.

party like it's your birthday

Ja okej, jag har bloggat skit dåligt nu ett tag men det ska jag ändra på just nu! men lite bilder från terese födelse dag. vi skulle ju till röda sten men en av oss hade inte med sig sitt legg, säger inte vem.. för jag tror att hon vet vem hon är för det var bara en tjej med... men jag är inte bitter över det, för då sparade jag ju typ 80 kr? så hela högen drog hem till viktor och drack upp mitt vin. men jag är inte bitter över det, jag är faktiskt inte det, men men bilder.. så var det ja



Jag fick lyssna till deras underbara sång förmåga...



Någon blir kanske lite små sur över en sån underbar bild som den här, men kom igen den är ju fab.



Lite bilder bara på väg



Fröken v var ju med också.

sen blev det inte så många mer bilder. Men ja lite synd att vi inte kom in på röda sten, skulle ju träffa lite mer folk. Men allt som allt så var det en höjdar kväll.

Bicycle Race

Dagen började med att jag vaknade vid halv tolv, ringde Terese och åkte hem till henne runt sex tiden. vi åt lite bröd sen så fick vi för oss att gå ut och gå i det underbara vädret (?) och tror det eller så hittade vi en helt underbar cykel! den var vit, och bromsarna fungerade inte och fram däcket hade ingen luft, men den var under bar. Och jag döpte den till linus.




Här är då jag på min fina cykel.




Och eftersom jag är skit cool så röker jag, och eftersom jag är kille så röker jag röda lucky strike.




Där har ni den !
helt underbar.
mitt livs kärlek och jag lämnade den i mölndals station.

svavelsyreampull

Från Wikipedia

Hoppa till: navigering, sök

En Molotovcocktail är ett enkelt vapen som består av en vanlig glasflaska fylld med en lättantänd vätska, vanligtvis bensin eller alkohol (metanol eller etanol), och en tändanordning eller helt enkelt en tygtrasa som stoppas ned i flaskhalsen.

Finsk Molotovcocktail med tändanordning

Vapnet används genom att tända fyr på tygtrasan och sedan kasta flaskan på ett utvalt mål. Flaskan splittras när den träffar sitt mål och den lättantända vätskan flammar upp över målet. Molotovcocktails är både lätta att tillverka och att skaffa ingredienser till, och har därför blivit ett vanligt vapen i gerillakrig och vid gatuupplopp.

Vapnet omnämns för första gången i striderna i det spanska inbördeskriget. Det var dock under det finska vinterkriget där vapnet skulle bli berömt och namnges. Soldaterna i Finlands armé använde med god framgång molotovcocktails i både vinterkriget och fortsättningskriget. Den finska molotovcocktailen var en brännflaska bestånde av kaliumklorat, noulen och stenkolstjära. Tändningen skedde med hjälp av en svavelsyreampull i flaskhalsen. Molotovcocktails tillverkades bl.a. av spritfabriken i Rajamäki. Soldaterna gav produkten dess namn efter den ryske utrikesministern Vjatjeslav Molotov.

Molotovcocktails var vida använt av alla sidor under andra världskriget. De var särskilt användbara mot lättbepansrade fordon och för att sänka fiendens moral. Här följer en ögonvittnesskildring från Warszawagettots uppror mot den tyska ockupationen år 1943.

De välriktade flaskorna träffar stridsvagnen. Lågorna sprider sig snabbt. En explosion hörs. Fordonet stannar. Besättningen brinner upp levande. De andra två stridsvagnarna vänder och drar sig tillbaka. Tyskarna som gömmer sig bakom dem flyr i panik. Vi tar hand om dem med ett par välriktade skott och granater. - Ögonvittne som rapporterar för Żydowska Organizacja Bojowa (Judiska motståndsorganisationen), 19 april 1943

Molotovcocktails var främst effektiva mot bensindrivna pansarfordon som lättare sattes i brand än dieseldrivna dito.


I'm gonna fight you, Steve.

Jag är inne på min andra kopp kaffe nu, jag känner mig lite piggare min hund sover och vill inte gå ut. så jag ska nog duscha sen så ska jag nog ta och ta på mig lite kläder och tvinga ut min hund sen ska jag åka in till stan. men jag funderar på att gå omkring i tofflor hela dagen, är jävligt sugen på det.

Men grattis till Terese också som fyller hela 19år! Men jag är jävligt sugen på den nya Star trek filmen i dag. hoppas bara att jag får med mig någon.




röda

Jag ska på maskerad! och jag ska gå som steve zissou! han är min hjäte. så nu gäller det bara att hitta kläderna, det kommer att bli svårt, jätte svårt. Fast skorna har jag redan hittat på ebay så det är ju lugnt.

Ryssarna!

Jag är lite sugen på att ge er en bild. Den är ny Alex tog den någon gång i går kväll. Var väl lite berusad och glad... Inte kanske den seriösaste bilden på mig igenom tiderna men skit samma.


keso

Åt just nu en lite skål med keso, nu känner jag mig fet och jag har ont i min mage. Ha! slå det. Nu ska jag ta en cigg

star trek!

Bakis dagen är fin, vi har kollat på film, jag och alex. massa star trek. imorgon är det premiär på den nya star trek filmen så den måste man ju se.

men i går var underbart rolig lisa och alex var här och vi drack vin och sprit, men efter som lisa är en lite flicka så kom hennes mamma och hämtade henne vid tolv, vi tog en massa bilder som jag inte orkar ladda upp nu får se om jag gör det om några timmar. men nu mer Star trek!

OG

snart ska bara tvätta mig och gå ut med hunden, sen så ska jag ut på stan och köpa skor och efter allt det så ska jag träffa Fröken T.

jävligt sugen !

På en ny lite tatuering! har lite planer i huvudet som håller på att sprängas ut på min kropp, men det får jag ta och ta tag i efter att jag har fått ett jobb=) och gud vad jag söker jobb....


dagen har varit fin, det har varit mycket kaffe med alex och fröken J, sen så åkte dom hem och ja gud vet vad dom två gjorde. men jag är inte den som är bitter för jag hade en bra bok med mig så jag drack mer kaffe sen så kom en lite lisa förbi och vi gick till kellys där jag tog en till kaffe sen en öl, och lisa åt mat som luktade gott, jag blev hungrig.

men nu så sitter jag hemma och är sugen på att dricka vin, men det gör jag nog imorgon. puss på benet

French dog, you are free to go. well fuck me

Jag har ingen lust att sova, känner mig trött, fast det har jag ändå gjort hela dagen. SÅ vad ska man ta sig till ? någon smart jävel skulle väl bara säga men hey gå och lägg dig! men hey jag har en fucking jävla tomte som hänger ovanför min säng som håller på att göra mig galen.

jag må även säga detta nu när jag ändå håller på, och det är så att vi eller ja det var väl bara alex som räknade ut att jag har spenderat runt en 33000 på mina filmer...


note to myself köp anteckningsbok imorgon.

Foreigner suite

Ett band som jag inte förstår mig på är coldplay. Dom är ju inte så värst bra? ändå älskar alla dom jag kan bara inte fatta det ? som deras senaste hit viva la vida, den låten är ju bara seg och tråkig? nej något bättre får dom allt ta och ge ut innan jag faller för coldplay hysterin...



inte så bra som alla säger... nej nu ska jag ta och söka lite jobb tror jag allt.

music for the people

Okej, det har varit lite dåligt med inlägg på senaste tiden men jag skyller på att jag har varit upptagen med att gå ut med hunden lyssna på ny musik och flytta, sen ska det ju sägas att jag har varit ute och fått i mig lite öl och rökt så jag har bara helt enkelt haft tid att blogg!


sorry för det, men ett tips till er alla där ute! att köpa den nya the enemy nya skiva som heter just  music for the people.
 
den får fem av fem!



Men på tal om flytten lite, så har jag nu flyttat ner till KBA! ^^ inte så roligt men ändå det är bättre än  tulebo. Så nu har jag en babyblå väg. ska väl försöka att ta någon bild på den sen,

Pointless intervention, illegal separation, call my dealer

Vad händer? inget händer jag börjar bli lite orolig

Elephant Song

Ja vad ska man säga, valborg var väl inget annat än ganska så tråkigt måste jag säga. eller själva förfesten var ju helt okej sen blev det väl inte så mycket mer? nej jag sattsar på att nästa år ska bli bättre.


men i går var väl roligare jag var fet och åt två panpizzor och chips... sen blev det av att fira min bror så ska kanske köpa ett radhus ?! förlåt men så jävla fail, det kan ju inte bli värre än så.. men sen kom jag hem och satt på mitt golv och åt kött. det var mysigt. idag så vet jag inte vad jag ska göra... men ja jag får se=)

now when i am here, i must go

I dag har varit en lustig dag, jag kollade på film och under hela filmen så var jag på  väg att börja gråta jag vet inte vad det är med mig, jag håller på att bli en jävla tönt. Och det var inte äns en gråt film det var liksom star trek ! så nej jag är en tönt och jag vet inte vad jag håller på med.... fan

RSS 2.0